“Нова музика і я”: як карантин змінив Наталю Могилевську

0

Українська співачка Наталія Могилевська готує новий музичний сюрприз своїм шанувальникам. За словами виконавиці, режим самоізоляції на карантині став для неї переосмисленням себе і своєї творчості, пише інтернет-портал Сьогодні.

 

Днями відбулася прем’єра легендарного хіта “Відірватись від землі” в новій джазовій інтерпретації. Це не випадковий експеримент народної артистки, а перший сингл з майбутнього lounge edition альбому “Любов – то велика сила”, вихід якого запланований уже в травні 2020 року.

“24 години я займалася творчістю. Такою мене ще не бачили ніколи. Я приготувала нові пісні, нові образи, подивилася на свої старі хіти по-іншому. Світ змінюється, і карантин змусив мене переосмислити творчість і життя в цілому. Цей альбом — суцільна насолода для душі. Зокрема, я готую грандіозний артпроєкт, креативним продюсером якого став режисер Герман Ненов. Нова я, нова команда, нові fashion-образи. Мріяти, планувати і готувати щось нове — це найкращій засіб подолати кризу. Я дуже вдячна Вадиму Лисиці за те, що запропонував мені записати його саме таким. Цей альбом — найкраще наше враження від багаторічної співпраці”, — відкриває завісу таємниці Могилевська.

 

Share.

Leave A Reply