Нова колекція від a.Tan by Andre Tan

0

Харизматична і експресивна, господиня свого життя, що володіє всіма якостями справжньої жінки … Саме такий образ надихнув Андре Тана на створення нової осінньо-зимової колекції. У цьому сезоні дівчина в стилі a.Tan дотримується інтелектуального шику. Вона йде в оперу, а не на диско, вважає за краще бібліотеки, а не шопінг … При цьому в будь-якій ситуації виглядає розкішно – без награності і надмірних зусиль, натурально і природно.

Отображается файл "14800286_1780526115520166_443567744_o.jpg"

Основні мотиви колекції:

  • 70-ті – дрібний візерунок, денім, багато трикотажу, брюки-кльош і сукні на запАх;
  • будуарний стиль – шовкові майки, мереживні моделі та коктейльні сукні;
  • романтизм – максі, оборки і коміри з бантом;
  • і звичайно ж класика – твідові комплекти, баски, маленькі чорні сукні.

Обличчям колекції стала Ольга Полякова. Андре Тан впевнений, що жоден чоловік не зможе пройти повз жінку в його платті, що і демонструє своїм чином співачка. На думку дизайнера, бути такими ж яскравими і при цьому залишатися самими собою, дівчатам допоможуть новинки колекції.

 

A TAN MAN

Урбанізм і екостиль, класика в поєднанні зі спортивними елементами, ваш ідеальний день і вечір … Все це – основа нової осінньо-зимової колекції A TAN MAN.

Лінія одягу представлена широким асортиментом, де кожен клієнт зможе знайти необхідні предмети одягу – сорочки, бомпери, брюки, джинси, кардигани, а також стильні кашемірові светри, джемпери і бавовняні футболки.

В A TAN MAN ви не побачите класичних костюмів типового фасону, так як крій жакета буде відрізнятися м’яким скатом плеча, по типу сорочкового крою. Андре давно мріяв застосувати ідеї стилю смарт-кутюр в чоловічому одязі. Піти від стандартної класики, зробити чоловіка яскравим і сучасним – завдання поставлене дизайнером. Ця лінія адресована тим, для кого стильна і зручна брендовий одяг є однією з важливих потреб.

A TAN MAN – це твій стиль лідера.

 

Share.

Leave A Reply