Не пропустіть цікаву виставу «Незрівнянна» за участі відомих українських акторів!

0

А коли ви востаннє були в театрі?

Не пропустіть цікаву виставу «Незрівнянна» за участі відомих українських акторів!

П’єса сучасного англійського драматурга Пітера Квілтера «Незрівнянна» (2005) присвячена мистецтву, спроможному творити дива, фантастично впливати на людей, зачаровувати, захоплювати, відкриваючи в кожному талант добра, світла, щиросердності, краси.

В центрі оповіді — реальна історія неординарної особистості кінця ХІХ — початку ХХ століття, американської співачки та піаністки Флоренс Фостер Дженкінс, яка стала відомою попри повну відсутність музичних даних, але вважала себе неперевершеною співачкою!

Чи дійсно її бажання співу було таким відчайдушним, що на власні кошти вона виступала на численних сценах Америки, чи, можливо, Флоренс були притаманні якісь незбагненні флюїди, або ж вона володіла магнетизмом, який зачаровував глядачів, примушував вслухатися в дивні звуки її голосу?

Так чи інакше, але ця жінка була фантастичною, незбагненною та незрівнянною… Актрисою!

Не випадково ж за перші п’ять років п’єсу було переведено 15 мовами, а її постановку здійснено у 22 країнах світу.

Взявши за основу п’єсу Пітера Квілтера «Незрівнянна», Анатолій Хостікоєв як режисер і актор та Наталія Сумська як актриса вибудовують ідеальний світ, в якому не існує зла, заздрощів, горя, всіх тих бід, які супроводжують людину протягом життя. Тут царює музика, краса фантастичного світу театру і неймовірне, ідеальне єднання людських душ.

 

Тож обов’язково відвідайте «Незрівнянну» – не пожалкуєте!

Понеділок, 16 січня, Облмуздрамтеатр.

Початок о 19:30 год.

Вартість квитків – 150-390 грн.

 

Share.

Leave A Reply