Нехай буде свято: прикрашаємо свою оселю правильно

0

Новий рік – це не лише бій курантів, бризки шампанського і подарунки. Це ще і приємні передсвяткові клопоти. І в першу чергу вони пов’язані з оформленням різдвяного дизайну у вашій оселі.

Сяй, ялиночко!

Звичай прикрашати вдома ялинку прийшов до нас ще з Німеччини. Там вважали, що саме це дерево має надприродню силу – воно відганяє злих духів. А тенденція прикрашати ялинку пішла від бажання притягати духів плодючості й родючості. Ця традиція дуже швидко поширилась в усьому світі, і сьогодні кожен будинок на Різдво святково прикрашений, а в центрі уваги зелена новорічна красуня. В 2019 році ялинка має сяяти та виблискувати розкішшю. Жовтий, золотистий та сріблястий – саме ті кольори, які цьогоріч мають бути в гардеробі винуватиці новорічного свята. Останнім часом дуже вдало поєднують мінімум ялинкових іграшок та максимум вогників. Але все залежить від особистого смаку кожного.

Створюємо інтимну атмосферу

Створити інтимну, романтичну й загадкову атмосферу в домі допоможе приглушене світло. Тому маємо придбати найсучасніші гірлянди, можна навіть новорічні лампи, які будуть освітлювати всю кімнату. Вимикаємо світло і вмикаємо все сяюче, що купили. Можна підключити фантазію і прикрасити нічник, розкласти ароматизовані свічки. Сьогодні можливо все – головне захотіти і дати волю своїй уяві.

Нова тенденція – ароматизовані свічки

Згідно старовинній прикметі, вогонь відганяє злих духів. Саме тому Новий рік та Різдво в усьому світі не проходить без яскравих вогників та гучних феєрверків. Без гірлянд, звісно, нікуди, але в сучасному світі й свічі можуть створити затишок та передати атмосферу свята у вашому домі. Сучасні технології ніколи не стоять на місці, щодня і щороку з’являється щось нове – ще крутіше, ще оригінальніше. Можна створити щось креативне, придбавши ароматизовані свічки та матеріал для декору.

Головне завдання – догодити свині

Оскільки прийдешній 2019 – рік Жовтої Земляної Свині, ми маємо всіма можливими і навіть неможливими способами їй догодити. Свиня любить розкіш, багатство, вишуканість, а тому блискітки, стрази, дорогоцінні камені – те що треба. І не тільки в одязі – ялинка, дім, офіс – все це має сяяти та переповнювати теплом. Намагаємося максимально догодити Свині. Однак найголовніше – завжди залишатися людиною. Віддавати тепло, віддавати любов, бути вірним другом –  те, чим ми зможемо зачепити за живе Жовту Земляну Свиню. Якщо вона побачить, що ми щедрі та готові віддавати, тоді дасть нам набагато більше. І запам’ятайте – сяяти щастям, добротою потрібно не тільки в новорічну ніч, а завжди.

 

 

 

Share.

Leave A Reply