На край світу: 5 неймовірних країн, щоб втекти від метушні

0

Якщо вам уже набридли сірі будні, ви хочете змінити свій звичний режим на щось нове, вам хочеться втекти подалі від морозної зими, пропонуємо вам підбірку з 10-ти країн неймовірної краси. Опинившись там, ви зможете забути про всю метушню й на кілька днів поринути у казку.

Албанія – країна незвичайних краєвидів, яка поки не дуже досліджувана та знаменита серед туристів. Але заняття до душі тут знайде кожен – море, гори, стародавні храми, і племена народів та древніх епох – тут завжди витає казка.

 

Шотландія – країна вічних веселощів й танців. Люди там привітні, обожнюють музику й радіють життю, наче малі діти. Столиця Шотландії – Единбург – побудований на семи пагорбах, а також має найбільше будівель-пам’яток у світі.

 

 

 

Кіпр – ідеальне місце для купання в морі, насолоди теплим сонечком та поєднання цього всього з екскурсією. Країна славиться своїми древніми руїнами та замками, тому нудьгувати тут не приходиться.

 

 

 

 

Для любителів серфингу пропонуємо Індонезію, адже тут завжди зберігається приблизно однакова температура води. Але окрім цього можна провести екскурсію древніми пам’ятками країни, від яких залишиться в захваті навіть людина, яку важко здивувати.

 

 

 

Туреччина – країна неймовірної краси, яка надзвичайно багата своєю історією. Вважається однією з найбільш сприятливих для туристів країн у світі. Що лише можна сказати про нечисленні пам’ятки архітектури та священні міста Туреччини.

 

 

 

І пам’ятайте: завжди можна втекти від обставин та людей. І іноді це варто зробити, якщо дуже сильно хочеться.

Share.

Leave A Reply