Найтепліша столиця Європи

0

Лісабон — місто вуличних музикантів, смачної кухні і вина. Вдень та вночі воно кардинально різне: якщо за світлої половини доби можна погрітись на сонечку на набережній Тежу, пообідати на Lisbon timeout market, випити келих вина «з краєвидом» біля маяка Belen, то вночі це місто перетворюється на одне велике свято: десятки вуличних музикантів у районі Baxia Chiado, сотні танцюючих на вулицях людей та тисячі вогнів міста з оглядового майданчика Santa de Catarina. Навіть за 4-5 днів ви зможете оглянути місто й околиці.

Processed with VSCO with a6 preset

Всього за 30 км від столиці знаходиться казкове містечко Сінтра, в якому стоять кілька неймовірних замків, а ще за 11 км — найзахідніша точка Євразійського континенту — Мис Рока.

Рекомендуємо в будь-якому сільському магазинчику по дорозі з Сінтри на край світу купити вина, прошуто, фруктів і сиру (вартість цих продуктів буде не вища, ніж 10 євро) і насолодитись неймовірним краєвидом на скелі з місця під назвою Praia da Ursa. Тоді поїздка в сонячну Португалію точно запам’ятається вам надовго.

Share.

Leave A Reply