“Міс Україна-Всесвіт”-2020: названо ім’я переможниці

0

Стало відомо, хто отримав титул “Міс Україна Всесвіт”-2020. Рішенням глави конкурсу Анни Філімонової та Оргкомітету “Міс Україна Всесвіт”, був переданий “I віце-міс Україна Всесвіт”-2019, киянці Єлизаветі Ястремській. Дівчина представить Україну на конкурсі “Міс Всесвіт”-2020. Про це повідомили на офіційному сайті конкурсу краси, пише Сьогодні.Lifestyle.

Через пандемію коронавірусу в світі, проведення фіналу конкурсу “Міс Всесвіт”-2020 перенесено на першу половину 2021 року.

Єлизавета Ястремська
Фото: missukraineuniverse.com.ua

Ось, як організатори пояснили свій вибір переможниці: “Єлизавета Ястремська прекрасно зарекомендувала себе протягом минулого, досить складного, 2020 року. Вона змогла здобути перемогу на міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019, створила власний бренд вечірніх суконь і купальних костюмів, займалася розвитком себе як духовно, так і фізично, поєднуючи інтенсивні тренування в спортзалі з медитативними практиками і вивченням основ філософії та світобудови в Індії”.

Що відомо про Єлизавету Ястремську?

Киянка Єлизавета Ястремська народилася в багатодітній родині – у неї два брати і сестра. Володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю “Управління персоналом і маркетинг”. Захоплювалася візажем, закінчила школу телеведучих. Працювала моделлю і встигла побувати на сторінках багатьох відомих журналів.
Share.

Leave A Reply