Музика вдень та вночі: на Франківщині відбудеться масштабна танцювальна подія

0

15 та 16 червня в селі Підгір’я, Івано-Франківської області, відбудеться наймасштабніша танцювальна подія Західної України.

Вдень тут планується фестивальне життя з відомими українськими виконавцями і гуртами, розвагами та авіашоу від пілотажної групи “Baltic bees”.

Ввечері на гостей чекає неймовірне шоу з відомими українськими ді-джеями. Фестиваль музики й танцю пробуде аж до світанку.

Вуха та очі радуватимуть такі вітчизняні виконавці як: Оля Полякова, MOZGI, Ivan Navi, Друга Ріка — Druga Rika, Бумбокс, DZIDZIO, СКАЙ, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Арсен Мірзоян, MamaRika та інші.

Ритми сучасної, зокрема, електронної музики на сцені зададуть не тільки такі українські виконавці як O. Official, YUKO, ARTBAT, але й відомі європейські артисти. А саме: два діджея із Великої Британії — James Zabiela та DJ Aphrodite, нідерландський музичний продюсер Ferry Corsten та ізраїльський виконавець Nadav Dagon. І це все — живий звук!

Якщо ви не встигли запастися квитками на Underhill Music Festival, саме час це зробити!
Подія — ближче, квитки — дорожчі. Вже 25 травня ціна на фестивальні абонементи зросте.

Офіційний сайт фестивалю: https://underhill.dance/?fbclid=IwAR3ZgvalBrf4IUI072h1JHz4LXR-WTxJsftlR_eNdUDOxLad9gHenscVsrg

Група у Facebook: https://www.facebook.com/underhill.dance

Замовити квитки можна тут: https://gastroli.ua/events/underhill?fbclid=IwAR3VN8IW4jgP7vcwbbuoo_txAKB3whqGOLqSi7nAqu05Ws-rKbR1ThkbzD8

Приєднуйтеся до грандіозного свята музики!

Share.

Leave A Reply