Модні купальники – 2016

0

Цей літній сезон сповнений яскравих, дуже ошатних, інтригуючих моделей купальників, здатних перетворити відпустку в елегантне свято. Щоб до цього долучитися і стати королевою пляжу варто детально познайомитися з колекціями модних в 2016 році купальників.

У фаворитах дизайнерів виявилися відразу кілька стилів, які отримали свій розвиток в нових колекціях. Секрет модного купальника цього сезону – не фасон, і навіть не забарвлення, а образ, який він створює.

Пляж – найкраще місце продемонструвати чудову фігуру і результати роботи над собою в спортзалі.

1Красиве, підтягнуте і дуже струнке тіло надихнуло дизайнерів на створення відвертих і дуже сексуальних образів. Бікіні в цьому сезоні представлений відразу в декількох модних варіантах.

Класичний фасон, що максимально відкриває тіло, залишився незмінним.

Міні і мікро-трусики або стрінги в поєднанні з найпростішим бюстгальтером – буквально: два трикутнички з тонкими ниточками.  Дизайнери в цьому сезоні постаралися висвітлити чистоту форм фасону і представили його в однотонних, але дуже яскравих рішеннях геть позбавлених декору. Бікіні – сам собі прикраса!

2Для тих, хто любить нові версії бездоганних класичних фасонів цього літа є відмінна можливість продемонструвати відмінний смак.

Модні відкриті купальники 2016 року – це, перш за все, вдало підібрані комплекти. У таких моделях вдало поєднуються трусики, що ідеально підкреслюють стегна і ліфи, що робить акцент на зоні декольте. Які саме? Питання насправді непросте – в моді як відверті, так демонстративно скромні фасони трусиків і ліфів. Точну відповідь, що саме вибрати з модних трендів, підкаже тільки дзеркало. Це єдине правило модного бікіні цього сезону. Стрінги, танго, сліпи або шортики –  будь-який з модних фасонів трусиків стає сьогодні основою модного комплекту. Доповнить його розкішний ліф, який за задумом дизайнерів в цьому сезоні стає основною деталлю пляжного вбрання. Бездоганні класичні фасони сьогодні доповнюють стильні халтер – відмінне рішення для тих, хто хоче продемонструвати достоїнства фігури. Вільний і дуже сексуальний фасон «бандо» відмінно підійде тим, хто хоче візуально збільшити розмір грудей.

Наймодніші закриті купальники 2016

689

Закриті або злиті моделі в цьому сезоні викликали справжній фурор.

Для початку, ніхто не очікував такого зльоту популярності моделей, які за негласними модним правилами вважалися долею повних дівчат. Сьогодні їх фасони – для найрізноманітніших типів фігур. Дизайнери пояснюють парадокс тим, що в моді занадто довго тримався тренд на відвертість і на його тлі – інтрига закритих моделей виглядає як нова, дуже стильна тенденція. І так, закриті моделі, як і раніше, дозволяють демонструвати лише достоїнства фігури.

7

Серед модних купальників 2016 одним з найефектніших вважається монокіні, що дуже вдало поєднує переваги закритих і відкритих моделей.

Представлені в модних колекціях весна-літо 2016 року купальники монокіні – дуже продумане поєднання фасонів ліфа і трусиків. Жорстких рамок у виборі моделі немає, потрібно лише суворо зважити всі особливості власної фігури. Бюстгальтери бра і пуш ап відмінно підкреслять, а якщо потрібно, то і додадуть розмір грудей. А ось трусики просто зобов’язані підкреслити стрункість стегон. Відверта інтригуюча зона декольте, повністю відкрита спина і чітко побудованим силует створюють дуже сексуальний і в той же час благородний образ. Пікантна деталь фасону – планка з’єднує ліф і трусики в цьому сезоні може тільки натяком – тонким ланцюжком або тасьмою з нанизаними намистинками.

Один із найбільш затребуваних, стильних і що важливо – дуже комфортних моделей – танкіні.

1011

Комплект з топа і трусиків, так само як монокіні, складно зарахувати окремо до закритих чи відкритих моделей. Можливо, в цьому секрет його успіху. Топи або ліфи таких моделей відрізняються приголомшливою різноманітністю фасонів. Від найпростішої маєчки, до сарафанчика-бандо, що претендує на звання кращого вбрання для пляжної вечірки. Облягаючі корсетні ліфи, що акцентують зону декольте і вільного «ампірного» фасону топи, що з’явилися на модних показах купальників «весна-літо» в 2016 році викликали у справжніх модниць зітхання подиву. Нарешті в пляжну моду прийшов тренд, який дозволяє не тільки виглядати по-справжньому елегантно, але і відчувати себе комфортно. Незважаючи на те, що фасон стрімко увійшов в моду і став справжнім літнім хітом в кожному окремому випадку він унікальний. І зустріти на пляжі свого «двійника» не вдасться. І справа не тільки в різноманітності фасонів танкіні, їх, до речі, потрібно підбирати виключно під свої пропорції і смаки. Яскраве сміливе комбінування принтів і модних кольорів – ще один привід вважати цей тренд воістину унікальним.

Досвідченим модницям творці пляжної моди піднесли особливий сюрприз – в тренди стрімко увірвався стиль «ретро».

12

Відкриті та закриті моделі в стилі середини минулого століття на тлі сучасних моделей виглядають по-особливому витончено і вишукано. Чуттєва і яскраво виражена жіночність наймодніших купальників 2016 стилі «ретро» виглядає не менш сексуально, ніж найвідвертіші моделі бікіні. Високі – до лінії талії трусики з низькими вирізами по стегнах і закриті, ліфи – безумовні переваги таких фасонів. Вони відмінно підкреслюють жіночність пропорцій і ідеально підходять дівчатам з красивими пишними формами.

13Але ще елегантніше виглядають закриті моделі для літа 2016, стилізовані під «ретро».

У цьому сезоні вони нагадують ліфи розкішних бальних суконь. В першу чергу, завдяки оформленню лінії декольте і обов’язковому акценту на талії. Дизайнери постаралися відтворити не лише модний силует епохи 50-х років, а й образ витонченої дами тієї епохи.

Принти в цьому трохи наївні – дрібні квіточки, «горошок», діагональні смужки.

Модні кольори купальників на літо 2016

Колірна палітра колекцій цього сезону підпорядкована тій же ідеї що і стилістичні рішення – перетворити відпустку в свято!

14Сліпучий синій у всіх його відтінках: від безтурботно блакитного до загадкового сапфірового – безумовний фаворит цього сезону. Він відмінно виглядає як «соло», так і в поєднанні з білим. Дует синього і білого розкриває одну з наймодніших в цьому сезоні тему принтів – морську. Класична смужка, як горизонтальна, так і діагональна, витримана в цих тонах, сьогодні знову в лідерах у дизайнерів. Але зверніть увагу на нетривіальні поєднання модних відтінків: використання білого як обробка бретелей, ліфів. У створенні ніжного жіночного образу немає рівних вишуканої пастельній гамі. Модні кольори купальників 2016 нагадують розкішну квіткову оранжерею: орхідеї, троянди, ніжна лаванда і тюльпани. Квіткова тематика в цьому сезоні – одна з найбільш трендових. Дуже ефектна тема модних купальників літа 2016 – тропіки, вона задає як вибір кольорів, так і малюнків. Теплі тони жовтогарячого, сонячного жовтого в поєднанні з білим, і небесно-блакитним. Принти в цьому стилі витримані в стилі легкої екзотики: птахи, квіти, рослини і абстрактні, з легким етнічним настроєм, малюнки.

Виглядати на пляжі чарівно, при такій великій кількості пропозицій, на перший погляд зовсім нескладно.

Складно вибрати саме ту модель, яка прикрасить фігуру і підкреслить її індивідуальність. Для цього потрібно зрозуміти, що основна тенденція сезону – жіночність і продемонструвати її можна дуже різними способами.

15

Дуже стильно виглядають тонкі вправні драпірування, як в зоні декольте, так і на талії.

Витончені шнурівки і переплетення лямок – ефектний прийом, що активно використовується в модних купальниках 2016. У тренд цього літа повернулися в’язані моделі – як відгомін дуже модного «білизняного» стилю. Цю тенденцію найбільш точно втілюють монокіні із широкими ажурними планками, що нагадують мережива ручної роботи. Виглядають такі моделі дуже сексуально і стильно, тому до підвищеної уваги оточуючих можете бути готовою.

 

Дуже делікатно, і в той же час, стильно дизайнери поставилися до декору модних купальників 2016. Проте, якісь традиційні прийоми виявилися в цьому сезоні взагалі під забороною. Наприклад, в кращих колекціях цього сезону практично відсутня обробка стразами, намистинами.

16

Перевага надається великим текстильним брошкам-квіткам, воланам і ефектно зав’язаним лямкам. Акцент в декорі більшості колекцій зроблений на ефектні аксесуари – браслети, кольє, капелюхи, сонцезахисні окуляри, які підтримують стиль, кольорову гаму та образ, створюваний купальником в цілому.

 

Неперевершених вам образів та теплого літа!

 

Джерело: modnica.info

 

Share.

Leave A Reply