Модні жіночі штани весна-літо 2017: фото, головні тенденції

0

Навіть в умінні носити штани жінки перевершили чоловіків. І якщо класичні чорні моделі – must-have базового жіночого гардеробу, то що готує нам сезон прийдешній? Модні жіночі штани сезону весна-літо 2017 – це головні тренди, сміливі дизайнерські експерименти і натхнення класикою.

Класичні брюки

Дивовижна лаконічність крою, чіткість ліній і розкіш мінімалізму – класичні брюки підкорюють світові подіуми. Поєднуйте білі штани із верхом лавандового кольору і піджаком в тон, як це пропонує Nina Ricci, або вибирайте глибокий сірий колір, як в колекції весна-літо 2017 Baum und Pferdgarten. Vanessa Bruno вдихнула в класику дихання легкості і свіжості, доповнивши штани з струмуючих тканин металізованими і барвистими смужками. З легкої руки Barbara Bui в прийдешньому сезоні буде актуальним мікс класичних брюк, вінілової футболки і піджака на одне плече. Досить сміливе поєднання, чи не так? Якщо прагнете до бездоганної простоти, то вам до Lisa Perry. К’юрі при створенні дебютної колекції для Модного дому Christian Dior надихнула революційними ідеями – класичні брюки зі стрілками прекрасно поєднуються із подовженою блузою і пальто прямого крою, довжиною до щиколоток.

Широкі штани-вітрила із завищеною талією
Хвилясті тканини, запаморочливий вільний крій і завищена талія – ​​на п’єдесталі моди сезону весна-літо 2017 впевнено розташовуються широкі брюки-вітрила. Непередбачені заходи не зловлять жінку зненацька, і про це подбали топові дизайнери. Brandon Maxwell демонструє широкі штани із завищеною талією пастельних відтінків – в міксі з укороченим топом або атласною блузою. Останні стануть ідеальною базою для створення вечірнього або коктейльного образу. Erin Fetherston, натхненна тканинами ніжно-рожевого відтінку і кольору золота, Etro – принтами, а Jonathan Simkhai – мереживними вставками і білизняним стилем. Широкі штани із завищеною талією, виконані в піжамному стилі, – muste have жіночого гардеробу 2017 року.

Атласні штани

Модний тренд весна-літо 2017 – атласні штани, переважно широкі, виконані в стилі мінімалізму, як в колекціях Emporio Armani, Gucci, Lanvin і Nina Ricci, або декоровані квітковою вишивкою, як це демонструє Jonathan Simkhai. Віддавайте перевагу білому, молочному, насиченому синьому, фіолетовому або смарагдового відтінкам. З огляду на безсумнівну розкіш атласної тканини, модні штани вимагають більш стриманого верху. Актуальність вільних атласних брюк не дивна, особливо після буму білизняного стилю в нинішньому році. А нам залишається тільки насолоджуватися еволюцією легенди.

Шкіряні та вінілові штани

Зухвалі і епатажні, сміливі та сексуальні, штани, створені зі шкіри та вінілу, знову знаходять нечувану популярність. І якщо Topshop Unique і Tibi віддають перевагу класичному прямому крою, то Redemption зупиняє вибір на шкіряних легінсах. Варіації на тему стилю сафарі шукайте в колекції весна-літо 2017 Hermès. Шкіряні штани-кюлоти – невід’ємний елемент останніх творінь By Malene Birger. Не менш ефектно виглядають завужені шкіряні штани Etro бежевого відтінку. Штани-капрі, виконані зі шкіри, як в колекції Marissa Webb, гармонійно поєднуються з романтичними блузками.

Оксамитові штани
Світові подіуми підкорюють розкішні оксамитові штани, вільні і завужені до низу, переважно із завищеною талією. Орієнтир – колекції весна-літо 2017 Nina Ricci, Elenareva і Bevza. Штани з оксамиту прекрасно ладнають зі светрами і піджаками в тон, а оксамитовий шарф на шиї тільки підкреслить вашу приналежність до модної еліти.

Штани в смужку

Впевнено розташовуються на модному олімпі сезону весна-літо 2017 штани в смужку – «дудочки», широкі із завищеною талією, в чоловічому або білизняному стилі. Поєднання темно-синіх або чорних і білих смуг не втрачають своєї актуальності. Настільки класичне рішення помічено в колекціях Alice + Olivia, Hellessy, Lanvin і Tibi. Вертикальні смуги, які візуально витягують і роблять стрункою, – тренд майбутнього сезону. Ідеальний варіант для літа – несподівані яскраві комбінації різноманітних кольорів. Орієнтуйтеся на останні творіння Giambattista Valli, Tory Burch, Lanvin.

Картаті штани

Яскравим завершенням модного ділового образу стануть картаті штани, як самостійний елемент гардеробу або в тандемі з піджаком. Бренди Banana Republic і Tory Burch натхненні клітиною, Nina Ricci, Roksanda Ilincic і Roland Mouret віддають перевагу витонченої класики. Для створення образу вибирайте модні в 2017 році картаті штани-кюлоти, широкі з завищеною талією або класичні зі стрілками.

Широкі штани в стилі Марлен Дітріх

Ми маємо справу із прямими широкими брюками чоловічого крою, призначеними для високих і струнких фігур. Визначивши чоловічий крій як основу для своїх моделей брюк, Brandon Maxwell, By Malene Birger, Hermès, Michael Kors і Oscar de la Renta розійшлися в деталях, колірних рішеннях і тому, як позначити їх приналежність до жіночого гардеробу. Не менш цікаві з точки зору модного доповнення гардеробу широкі штани чоловічого крою в стилі Марлен Дітріх, створені Модними будинками Roksanda Ilincic, Whyred і Kenzo (при чому останній натхненний тематикою сафарі).

«Чінос»
Перед вами – вільні в стегнах брюки, які звужуються до низу і підвертаються. Модні брюки-чінос, продемонстровані в колекціях весна-літо 2017 Bottega Veneta, Charlotte Olympia, Dorothee Schumacher і Valentin Yudashkin, стануть яскравим завершенням ділового, повсякденного і коктейльного образу. Максимально зручні і універсальні, вони ефектно виглядають з плащами прямого крою, футболками та піджаками з поясом. Віддавайте перевагу кольору хакі, а також модним нюдовим відтінкам.

 

«Дудочки»

Вузькі прямі, довжиною по щиколотку, з трохи заниженою талією, модні брюки-дудочки є невід’ємним елементом колекцій весна-літо 2017 Daria Bardeeva, Elisabetta Franchi, Giambattista Valli і Reinaldo Lourenço. При створенні ділового образу зверніть увагу на вишукані светри в мінімалістичному стилі і піджаки в тон модним штанів. Ідеальне рішення для вечірнього виходу – ніжно-рожеві штани-дудочки зі стрілками і верх, декорований пір’ям. Прагніть створити епатажний образ? Зверніть увагу на шкіряну куртку без рукавів.

Штани-кюлоти

Модні брюки-кюлоти впевнено тримаються на модному п’єдесталі в нинішньому і прийдешньому сезоні. Якщо втомилися від щоденного носіння офісних класичних брюк прямого крою, цей фасон стане чудовою знахідкою. Варіації на тему брюки-кюлоти шукайте в колекціях весна-літо 2017 Alice + Olivia, Charlotte Olympia, Hellessy і Michael Kors. Шкіряні штани прекрасно ладнають з атласними блузами, розшиті золотом – з тренчем в етнічної тематики. Білі штани-кюлоти, доповнюйте водолазками пастельних відтінків.

«Банани»

Штани зі складками на поясі, широкі в стегнах і вузькі у щиколоток стануть ефектним завершенням модного літнього образу 2017. Популярні передусім серед музикантів, прихильників джазового напряму, брюки-банани підкорюють серця модної еліти. Варіації на тему шукайте в останніх колекціях Elisabetta Franchi, Max Mara, Dolce & Gabbana і Emporio Armani. Бренд Shushan продемонстрував модний образ в етнічної тематики – лляна блузка і брюки-банани з вишитим поясом. Черпаємо натхнення!

Укорочені штани

Металізовані, мереживні, шкіряні або виконані в стилі мінімалізм, укорочені штани впевнено розташовуються на поличках шаф провідних it-girls світу. Що ж, доведеться шукати нове пояснення нашим примхам замість напам’ять вчиненого «мені нічого вдягти». Лаконічність, підкреслена жіночність або епатаж – вибирати вам. Орієнтир – колекції весна-літо 2017 Pushbutton, Paviljons, Gucci, Bottega Veneta.

Штани в спортивному стилі (мотогонки, фехтування)

Спорт руйнує будь-які кордони, формуючи нове бачення модного образу 2017 року. Надихайтеся практичними і в той же час гламурними образами, представленими Versace, Versus і Christian Dior. І якщо Марія Грація К’юрі, натхненна мистецтвом фехтування, то Dimitri – екіпіровкою мотогонщиків.

Джерело: http://youinfashion.com.ua

Share.

Leave A Reply