Модна шапочка, або наймодніші головні убори сезону

0

Найважливіша фешн-інструкція цієї зими і весни: згадати усі тренди в головних уборах за останні роки та відібрати найкращі шапки, капелюшки, берети і кепки, які ідеально доповнять образ. Це ми і зробили.

Панама або bucket hat                                                                                                                                                                Тепер bucket hat повинна бути у кожної модниці, яка себе поважає, адже це один із головних трендів сезону. До того ж, панами виконані з різних тканин, тому є дуже практичними: можуть замінити і шапку, і парасольку. У складеному вигляді вони легко помістяться в кишеню пальта. Багато хто воліє носити цей аксесуар з пуховиком, сонцезахисними окулярами і кросівками, а також під плаття і мюлі.


Капелюх-дзвін
Дизайнери рекомендують виражати себе за допомогою незвичайних і трохи гротескних головних уборів. До вашої уваги прямо з подіуму — зворушливий, драматичний і одразу такий, що привертає до себе погляди, — капелюх-дзвін. Абсолютно точно підтвердить ваш статус іронічної і сміливої модниці, яка може дозволити собі претензійні експерименти. Ідеальний приклад досконалої форми знайдемо в колекції Nina Ricci.

Фетровий капелюх
Якщо вимірювати трендовість речі за кількістю селебриті, які її обирають, то класичний фетровий капелюх українського дизайнера Руслана Багінського з золотим ланцюгом і «пірсингом» такого ж відтінку — однозначно найбажаніший аксесуар сезону. Лауреатка п’ятнадцяти нагород Греммі Аліша Кіз вибрала Ruslan Baginskiy для бранчу Billboard x Amex Impact, а ще раніше капелюх українського бренду виділили модель Коко Роша і Сінді Бруна. Остання навіть вибрала Ruslan Baginskiy для червоної доріжки модної премії Bristish Fashion Awards 2019.

Капелюх-«авіатор»
Те, що точно підходить для нашого клімату! Осінньо-зимові колекції показали, що капелюх-«авіатор» (або по-іншому — шапку-вушанку) необов’язково носити тільки в -20° С, вона підійде і для прохолодного дня. Наприклад, з тисненням під крокодилячу шкіру. А вушанка зі стандартними хутряними деталями темних відтінків, із застібками на підборідді і підкладкою зі штучного хутра, зробить усе, щоб холод не застав вас зненацька.

Пухнастий капелюх
Пухнасті светри, пухнасті сумки і пухнасте взуття — здається, всі дизайнери враз вирішили: «Якщо вже утеплятися, то за повною програмою!» Не дивно, що до списку «мастхев» сезону увійшли пухнасті капелюшки зі штучного хутра. Головний убір у формі шолома зігріє в холодну погоду, а милий рожевий капелюшок підніме настрій у похмурий день.


Федора
Після показів колекцій 2019/20 її неможливо не полюбити. На шоу Chanel твідові федори поєднували з костюмами і довгими пальтами з такого ж матеріалу, тому образи вийшли досить зухвалими і сексуальними. Dolce&Gabbana віддали перевагу класичному фетру. Радимо в новому сезоні мати в арсеналі хоча б один такий капелюх.

Біні, або в’язана шапка
Будь-який casual-образ цього сезону можна доповнити шапкою-біні з загорнутими краями або звичайною в’язаною. Якщо душа просить чогось більш вишуканого, одягніть шапку з великими каменями і брошками або навіть з пір’ям.


Берет
Здавалося, що може бути нового в цьому романтичному аксесуарі? Якраз те, що тепер він став втіленням не тільки ніжності, а й бунтарства. Взяти хоча б шкіряні берети чи такі, що нагадують військові й одночасно виглядають досить витончено і жіночно. У холодну погоду можна обрати в`язані берети, а для урочистої події стане в нагоді чорний берет з блискучою вишивкою з бісеру.

Бейсболки
Забудьте про звичні бавовняні бейсболки для пробіжок і походів в магазин. У новому сезоні надайте перевагу моделям, які закривають вуха і шию. Як варіант, оберіть бейсболку без козирка. Незвично, чи не так? Стильна, з різних матеріалів і у різних відтінках, абсолютно гармонійно доповнить будь-який образ. На щодень до джинсів, худі і тренчу підійдуть щільні шкіряні кепки, а для вечірньої коктейльної сукні — оксамитова, декорована стразами.

Share.

Leave A Reply