Кращі з кращих: переможці музичної премії М1 Music Awards

0

1 грудня відбулася головна музична премія України “М1 Music Awards. 4 seasons”. На події були найкращі та найвідоміші зірки, які представляють українську музичну індустрію.

Це вже четверта по рахунку премія, вважається найпрестижнішою музичної премією нашої країни. Ведучими заходу стали Ольга Цибульська, Микита Добринін та інші традиційні ведучі телеканалу М1, які розігрівали аудиторією своєю шаленою енергією та морем позитивних емоцій.

Настя Каменських, яка нещодавно почала сольну кар’єру та виступає під сценічним ім’ям NK, стала співачкою року, що і було очікувано. В дуеті з Потапом вони завжди були популярними та улюбленими серед глядачів, а виступаючи сольно під керівництвом Потапа, майже нічого не змінилося. Тільки вже немає чоловічого супроводу в музичних композиціях. Перемога в номінації Кліп року також дісталась Анастасії.

Гуртом року став екстремальний та яскравий дует “Время и Стекло”, який вже давно є лідером всіх музичних чартів. Як і Настя Каменських, “Время и Стекло” виступає та виконує свої хіти під керівництвом енергійного Потапа, який знає, як завести публіку. Учасниця дуету Надя Дорофеєва на одну пісню “зрадила” своєму колезі Позитиву та взяла премію Проект року разом з MONATIKом на пісню “Глубоко”.

Але на цьому проекти Потапа не закінчується. Одна з нових його підопічних Мішель Андраде перемогла в номінації “Золотий грамофон”. Продюсеру вдалось зібрати цього року непоганий “урожай”.

Ніхто і не сумнівався, що співаком року стане новий секс-символ української естради Олег Винник. Підкорювач жіночих сердець вже не перший рік займає лідируючі позиції ледь не на всіх музичних  платформах.

Проривом року став новий екстравагантний гурт Каzка. Ніхто не помітив, які ці люди з’явились на українській естраді і як так швидко змогли завоювати мільйони сердець не тільки України, але й усього світу. Бо ж одна з пісень гурту “Плакала” потрапила в список світових хітів. Це перша українська пісня, яка змогла досягти такого успіху. В номінації Хіт року також перемогла Каzка.

Кому ж віддати Червону руту, як не Олександру Пономарьову? Співак отримав перемогу саме в цій номінації. Неочікувано, чи не так?

Альтернатива року –  “The HARDKISS”, які вже не перший рік радують своїх прихильників крутими хітами.

MARUV & BOOSIN з піснею “Drunk Groove” взяли премію Dance Parade.

Загалом свято було грандіозне та вишукане. Не обійшлося й без зіркових гостей, які передали атмосферу свята й такої масштабної події не тільки гостям заходу, а й всім телеглядачам. Всі змогли послухати старі хіти та насолодитись новими музичними композиціями.

Share.

Leave A Reply