Коронавірус в Голлівуді. Які зірки захворіли і хто одужав

0

З початком пандемії COVID-19 зірки Голлівуду та інші знаменитості почали повідомляти про те, що також підхопили вірус, пише Суспільне UA.

Останнім про свою хворобу повідомив засуджений на 23 роки за зґвалтування голлівудський продюсер Харві Вайнштейн. Наразі, щоб убезпечити інших ув’язнених, 68-річного продюсера ізолювали.

Про захворювання також повідомили актор Том Хенкс і його дружина Рита Вілсон.

“У нас COVID-19 і ми перебуваємо в ізоляції, тому не поширюємо вірус. У деяких людей це може призвести до дуже серйозної хвороби”, — написав Хенкс в Instagram.

Захворіти й одужати вже встигла українська дівчина Джеймса Бонда — акторка Ольга Куриленко.

“Коротко про перебіг хвороби: У перший тиждень мені було дуже погано, я майже весь час лежала з високою температурою і багато спала. Я спала 12 годин вночі та потім ще години 3-4 вдень. Піднятися було важко. Втома божевільна. Головний біль дикий. На другий тиждень температура повністю минула і з’явився легкий кашель”, — написала вона на своїй сторінці.

Тепер, за словами акторки, у неї лишився тільки легкий кашель.

https://www.instagram.com/p/B-DPRf1ha-q/?utm_source=ig_embed

На карантині через захворювання опинилась і зірка серіалу “Дроти” та “Лютер”, британський актор Ідріс Ельба. Про це він повідомив у своєму Twitter 16 березня.

Про позитивний результат тесту на коронавірус 19 березня повідомив актор “Загублених” Деніел Кім. “Незважаючи на те, що я зараз усміхаюся і тепер піднявся, кілька днів я лежав у ліжку”, — повідомив він.

Відомий Тормунд, Смерть велетнів із “Гри престолів” — актор Кристофер Хів’ю розповів, що також отримав позитивний результат і залишається у самоізоляції з родиною.

“Ми почуваємося добре. Є люди з більшим ризиком, для яких цей вірус може бути катастрофічним діагнозом, тому я закликаю всіх вас бути надзвичайно обережними; мийте руки, тримайтеся на відстані 1,5 метра від інших, переходьте на карантин; просто зробіть усе, щоб запобігти поширенню вірусу”, — зазначив актор, передає syracuse.

На коронавірус захворіла й інша акторка з “Гри престолів” Індіра Варма, відома роллю Елларії Сенд.

“Я в ліжку з цим і це неприємно. Лишайтеся в безпеці та будьте добрі до інших людей”, — написала Варма.

Серед українських акторів про захворювання на коронавірус повідомила акторка Іванна Сахно.

“Я тільки що отримала результат тесту на COVID-19. Він виявився позитивним”, — повідомила вона в Instagram.

View this post on Instagram

Hi folks. I just heard back from the doctor’s office, I was tested positive for Covid-19. My symptoms showed up at different times, and some were mild: abdominal pain, chest pain, difficulty breathing, nosebleeds and fever. At this point, there’s an abundance of information one can find on how to be careful, the only thing I’d like to keep asking is for us all to be responsible citizens and stay home. Social distancing is our civic duty now. Let’s please take care of each other. Всім привіт. Я тільки що отримала результат тесту на Covid-19. Він виявився позитивним. Симптоми корона вірусу проявились не відразу і не всі одночасно (біль в спині, біль в легенях, температура, носова кровотеча). Хочу попросити кожного з вас, не важливо чи у вас є будь які симптоми, просто будьте вдома. Це наш громадський обов’язок. Тим самим ви збережете життя тим, хто довкола вас. (second picture is a care package @giulliang sent me when I couldn’t find any tylenol online and he went to get the last pack at the pharmacy and ubered it along with our favorite @mudcoffeenyc bread + a hydration mask from @annmakosinski and vitamins. Also thank you @olivianikkanen who gave me the contact of the doctor I went to and @ms_buchak for sending me groceries. And our In From The Cold family for sticking together(remotely) and entertaining the living brains out of each other. This moment taught me how beautiful human connection can be in complete isolation.

A post shared by Ivanna Sakhno (@ivannasakhno) on

Окрім того, про своє зараження повідомили такі відомі люди, як очільник Монако Принц Альберт ІІ, дружина прем’єр-міністра Канади Софі Трюдо, акторка Рейчел Метьюз, яка озвучувала героїню “Крижаного серця 2”, а також низка зірок спорту.

Share.

Leave A Reply