“Колишні”: в мережі з’явився фільм з Тіною Кароль, де вона постала брюнеткою з коротким волоссям. ВІДЕО

0

Співачка Тіна Кароль спробувала себе як акторка.

Так, у Мережі з’явилася короткометражна картина режисера Євгена Баранова, у якій Кароль виконала головну роль. Тіна грає дівчину, яка намагається вибудувати стосунки з коханим, але її ніяк не відпускають фантоми її колишніх хлопців, – пише “ТСН“.

 “Колишні” – це інтелектуальне кіно. У ньому розкрито запитання важкого вибору людини в боротьбі між минулим і сьогоденням. І цей вибір визначає її завтрашній день”, – каже автор ідеї фільму Вікторія Баранова.

У кіношному амплуа Тіну Кароль не впізнати: без червоної помади і в чорній перуці, співачка максимально змінилася для фільму. Незмінним, мабуть, залишився тільки її пронизливий погляд.

“Тіна Кароль – характерна акторка, вона існує в фільмі на межі ігрового і документального кіно”, – сказав режисер фільму Євген Баранов.

Зауважимо, що фільм взяв перші премії на кількох міжнародних кінофестивалях, серед яких перемога в номінації “Найкращий короткометражний фільм” на Міжнародному кінофестивалі Best Shorts Competition. Тіна Кароль також була удостоєна премії за “Найкращу жіночу роль” на Міжнародному кінофестивалі SFAAF.

Share.

Leave A Reply