Карантинний режим: корисні поради як підвищити імунітет

0

#Stayhome – це ще далеко не все у ці дні. Не менш важливо підтримувати свою імунну систему. Як підвищити імунітет швидко і просто, розповідаємо далі:

Здоровий і повноцінний сон. Коли ще у вас буде так багато часу, щоб нормально виспатись. Здоровий і повноцінний сон має позитивний й вплив не лише на шкіру, але й імунітет.

Овочі, фрукти, словом вітаміни. Але якщо у вас обмежений й доступ до овочів і фруктів, можете просто пропити комплекс вітамінів.

Ще в школі вчителі розповідали нам про важливість загартовування. Це не для імунітету корисно, але і для настрою.

Не ігноруй ранішню зарядку і взагалі спорт. Зараз це дуже важливо, а в домашніх умовах можна зробити зал не гірше тренажерного.

Свіже повітря. Провітрювати кімнати завжди вважалося необхідністю, а тепер це просто обов’язково. А якщо ви живете десь далеко за містом і маєте можливість вийти в лісок, або в сад, то це взагалі чудово.

Переглянь своє меню. Навчися любити своє тіло, а якщо ти любиш своє тіло, то і будеш годувати його тільки корисними продуктами. Режим харчування – дуже важливо.

Релаксуй. Дозволь собі нарешті полінуватися. В цьому шаленому режимі життя ми не встигаємо нормально відпочити, а якщо й дозволимо собі довше поспати, то нас потім гризе власне сумління. Зараз такий час, що можна трохи ігнорувати свою совість і дозволяти собі релаксувати. Головне не запустити цей процес.

Читайте книги, відпочивайте, самовдосконалюйтеся, займайтеся спортом, підвищуйте свій імунітет, поки матінка-природа відпочиває від нас. Кращого часу для цього не буде.

 

Share.

Leave A Reply