З чим прийти в гості: 5 подарунків до свят

0

З чим прийти в гості до людини, у якої «вже все є»? Таке запитання, мабуть, у кожного з нас виникало не раз. Наближаються свята, і час підбирати подарунки! Якщо у близьких людей можна розпитати, що їм цікаво чи потрібно в даний час, то збираючись у гості до друзів чи знайомих хочеться підібрати якусь не дорогу, проте цінну і цікаву річ. Наш експерт спробував підібрати список подарунків, які точно сподобаються вашим друзям і не припадатимуть пилом у шафі.

Диванні подушки – це завжди чудовий подарунок, а особливо в період, коли хочеться наповнити дім усім, що асоціюється з теплом, затишком і комфортом. Якщо ви вибираєте подарунок близьким друзям чи родичам, то напевне знаєте, який колір чи візерунок пасуватиме до їхнього інтер’єру. Якщо ж подушки призначаються знайомим, у яких ви ще не були в гостях, оберіть якийсь нейтральний принт, бо підбирати однотонну тканину в такій ситуації ризиковано!

Скатертина-раннер. У кожного є кухня! Навіть якщо це дуже маленька квартира або будинок за містом! Такий подарунок доречний для будь-якого «рівня» господині.)) Скатертина такого формату зручна, бо не брудниться так швидко, як традиційна, що покриває увесь стіл. В цій ситуації можна впевнено вибирати яскравий принт, і, якщо дозволяє бюджет, додайте до раннера ще кілька сервірувальних серветок із таким же принтом, або подушки на стільці, які також не будуть зайвими у домі.

Плед. Під ласкою теплого пледу будь-яка негода за вікном буде в радість. Такий аксесуар обов’язковий у кожному домі, і чим більше, тим краще! Теплий плед – це ж як хатній одяг. Він має бути приємним на дотик, зігрівати, гарно пахнути! Це дуже затишний подарунок, який більше підійде для близьких і друзів. А якщо це подарунок для малознайомих людей, то надайте перевагу якомусь цікавому дизайну, як, наприклад, плед у вигляді листочка – такий подарунок нікого не залишить байдужим.

Планер. Коли день передбачає бути активним і максимально завантаженим, я відмічаю справи, які при потребі можна відкласти чи просто забути і не перейматись.;) Немає принципової різниці між плануванням на клаптику паперу в клітинку і використанням стильних багатофункціональних планерів. Це питання смаку і особистої потреби – оточувати себе красивими речами. Якщо ваша подруга чи знайома хоч раз згадувала, що їй не вистачає часу, такий подарунок – саме те, що треба! Ним також зручно привітати малознайому жінку, як вдячність за допомогу чи при якихось інших обставинах.

Подарунки для дітей. Якщо вас запросили в гості друзі, у яких є маленькі діти, найкращим подарунком для молодих батьків є увага до їхніх дітей! У дитячих магазинах зараз продаються дуже цікаві настільні ігри для всієї сім’ї. Для діток, які вже мають свою кімнату, можете взяти якусь характерну подушку чи пуф – із власного досвіду знаю, що дітям подобається мати свої «дорослі» предмети в кімнаті. Для малюків завжди пригодиться покривальце чи ігровий килимок.

Share.

Leave A Reply