З віком тільки кращий

0

Красунчик Бред Піт давно має закріплений статус найсексуальнішого у світі, бо насамперед він красивий чоловік, а вже потім – відомий актор, котрий знявся у більшій кількості фільмів, ніж йому років. Вже незабаром, 18 грудня, зірці виповнюється 57 років і ми вирішили пригадати його шлях становлення. Розповідаємо найцікавіше.

«Мені здається, зараз я досягнув такого етапу, що можу не замислюючись взятися за будь-який проєкт і зробити його крутим»

Вільям Бредлі Піт, саме таке ім’я дали хлопчику при народженні батьки, які проживали в одному з містечок Оклахоми. У сім’ї, окрім Бреда, було ще двійко дітей – Даг Піт та Джулія Піт. Діти зростали дуже релігійними, адже батьки виховували їх згідно із вченням баптистської церкви. У школі саме навчання хлопця не надто цікавило, його приваблював більше спорт – він ріс дуже активною дитиною. Також до його захоплень входили реклама та журналістика, саме таку спеціальність він згодом обрав під час вступу до університету. Та якби йому не подобалася обрана сфера, юнак із дитинства марив кар’єрою актора. Тож коли до закінчення навчання залишалося орієнтовно два тижні, він поїхав підкорювати місто янголів – Лос-Анджелес, маючи лише кілька сотень доларів.

До речі, одним із перших кроків майбутнього актора по переїзді в Голівуд стала зміна провінційного імені Вільям на Бред. Коротко і гучно вирішив юнак, а далі… пішов на підзаробітки, працюючи вантажником і водієм. Одягав навіть величезний костюм курчати  у забігайлівці – і все заради змоги оплачувати житло та акторські курси. Звісно, зусилля не були марними і швидко дали результати. З 1987 року починається акторська кар’єра Бреда Піта. Спершу це були маловідомі серіали та епізодичні ролі в фільмах, зйомка реклами чіпсів  «Pringles». Актор пригадує, що його перший великий гонорар становив 12 тис. доларів за зйомки у фільмі жахів. Та справді відомим Піт прокинувся лише через 8 років із виходом стрічки «Інтерв’ю з вампіром», де він вдало зіграв разом із Томом Крузом та Антоніо Бандерасом. Уже тоді молодий актор почав підкорювати серця фанаток з усього світу, які залюбки чекали виходів наступних картин із красенем.

Звичайно, крім роботи в його житті були і привабливі жінки. Серед них – Джина Девіс, Гвінет Пелтроу і перша дружина Дженіфер Еністон. Перше побачення наосліп із Джен влаштували агенти акторів. Бред на той час уже був доволі відомим, а Дженіфер тільки-но розпочала зніматися в серіалі «Друзі». У них закрутився роман, який швидко переріс у гучне весілля в Малібу, вартість якого у 2000 році сягнула 1 млн доларів. Це була неймовірна сума на той час, зрештою, як і тепер. Та навіть ця розкішна церемонія і їхній щойно відремонтований дім в Беверлі-Хілс не змогли врятувати шлюб. Уже 7 січня 2005 року пара розходиться. Причина, звісно, усім відома – інша, не менш розкішна і відома, акторка Анджеліна Джолі. Дженіфер Еністон важко пережила це розлучення, мабуть, як і кожна жінка, зраджена чоловіком.

Бред Піт та Анджеліна Джолі разом знімалися в картині «Містер і місіс Сміт», де і зародилися почуття між головними героями, котрі на екрані грали подружню пару. Джолі, на відміну від Джен, була більш емоційною, імпульсивною, чим і підкорила Бреда. Увесь світ розділився на табори прихильників Еністон та Джолі, звинувачуючи жінок у зраді Бреда. А чого ж хотів саме Бред Піт? Відповідь стала очевидною дуже швидко – дітей. В усіх інтерв’ю чоловік потім зізнається, що саме діти стали найбільшим його досягненням і здобутком, незважаючи на чималий список фільмів та ролей.

Бранджеліна – саме так світові ЗМІ називали цю солодку парочку, адже вони були досконалими. Бред та Анджеліна – найбажаніші чоловік та жінка. Здавалося, у них було все – слава, гроші, кар’єра, яка в обох стрімко йшла в гору, обкладинки відомих глянців. З 2005 до 2014-го пара жила разом і нажили 6 дітей: 3 біологічних і 3 всиновлених. Саме через наполягання дітей зіркове подружжя вирішило узаконити свої відносини на півдні Франції. До речі, дизайн сукні нареченої був створений із малюнками дітей. А вже через два роки після весілля Джолі подала на розлучення. За чутками, під час одного з перельотів Бред Піт випив зайвого і посперечався з дружиною, що не сподобалося старшому сину Медоксу. Через це батько чи грубо відповів прийомному сину, чи навіть вдарив його. Анджеліна неабияк обурилась, і вже наступного дня подала на розлучення, заборонивши Піту бачити дітей. Далі важкий і дорогий судовий процес завдовжки у 4 роки, реабілітаційна клініка та боротьба з алкогольною залежністю Піта.

«Оскільки я став старшим, розумію, як швидко біжить час. Тож не хочу витрачати його на марно. Хочеться проводити його з тими, кого люблю, і займатися тим, що дійсно чогось вартує»

Після розлучення Бреда з другою дружиною фанати мріяли про його возз’єднання з Дженіфер, адже він приходив на вечірку в честь її 50-річчя. Потім з’явилося фото з червоної доріжки, де фотографи зазняли їх разом. Та це все чутки, звісно, бо у красеня-актора є нова пасія – німецька модель польського походження Ніколь Потуральські. Любить читати та медитувати. Оточення актора стверджує, що вони разом уже майже рік, проте донедавна не афішували стосунків. Зазнімкували їх разом, коли вони відправилися на південь Франції у відпустку. Відомо, що коли ця інформація дійшла до колишньої дружини Джолі, вона була розлючена, але чи новою дівчиною ексчоловіка, чи тим, що той відвіз її у місце, де вони одружилися, наразі не уточнюють. А ще Ніколь та Енджі  почали порівнювати, адже вони досить схожі, щоправда з різницею у віці. До Потуральські, звісно, дійшли чутки про реакцію Джолі, на що вона на своїй сторінці в Instagram лаконічно написала: «Щасливі люди не ненавидять». Між моделлю й актором різниця 30 років. У неї є син від 68-річного чоловіка, з яким має вільний шлюб. Той, звісно, в курсі про роман дружини із Бредом. Схоже, цій парочці добре вдвох, незважаючи на вік, скандали з ексдружиною та думки оточення. Ось така закручена сюжетна лінія.

Здається, Бред заново відчув смак життя і вирішив потішити своїх шанувальників новими рекламними фото. Відомо, що актор знявся для бренду Brionі, колекція FW2020/2021 «Tailoring Legends». Фотографував швед Мікаель Янссон. Цей бренд актор обрав не просто так: Бред уже понад рік є амбасадором італійського дому Brioni. Фото вийшли напрочуд спокусливими й елегантними, викликали схвальні відгуки у представниць красивої статі. З’явилася гарна нагода показати красивий одяг на досконалому тілі. Прекрасне поєднання харизми та смаку варте уваги, ці фото не залишають байдужими, як пишуть у коментарях: «Як прекрасне вино, із часом лише краще!»

Я завжди міркував: якщо у мене буде сім’я, то вона буде обов’язково великою. Прагнув хаосу в домі. Так і вийшло: у нас панували шум та гамір, хтось сміється, а хтось плаче, розмови і стукіт, але я це люблю…

Share.

Leave A Reply