Зустрінь Новий рік красиво

0

У Нового року є незмінні традиції, яких кожен з нас намагається дотримуватися. Ми наряджаємо ялинку, прикрашаємо свій дім, накриваємо святковий стіл і, звичайно ж, вибираємо святкове вбрання. Ці атрибути новорічного свята можуть мінятися залежно від того, хто з тварин, згідно з китайським гороскопом, буде символом прийдешнього року.

За легендою, тих, хто догодить цій тварині в новорічну ніч, усі 365 днів супроводжуватиме фінансова удача. То у чому ж зустрічати новий 2019 рік, щоб свинка залишилася задоволена?

Отже, господинею 2019-го стане Жовта Земляна Свиня, для якої властиві комфорт і прихильність до матеріального світу. Саме тому в грудні дизайнери радять не бути сором’язливими і вирушити на шопінг у пошуках неповторної сукні, бажано довгої. Свиня обожнює блиск і розкіш, тому, сміливо вибираючи гламурну сукню зі сріблястої або золотистої фактури, ви не прогадаєте. У новорічну ніч не обійтися без стразів, кристалів, блискіток, паєток, люрексу, виблискуючого напилення. Усі ці елементи повною мірою присутні в колекціях іменитих дизайнерів, які перетворили блиск на культ. До речі, вбрання з ефектним металевим блиском вам ще згодиться весною. Не забувайте про цей важливий нюанс і блищіть на радість оточенню та, звичайно ж, собі-коханій!

Роздумуючи над тим, у якій сукні зустрічати Новий рік, не відмовляйтеся від ідеї з прозорою сукнею-комбінацією, що пікантно підкреслить вашу жіночність. При цьому не забувайте – білизняний тренд, що не зменшує оборотів, може бути як лаконічним, так і сяючим у світлі софітів. Як і раніше, актуальний аристократичний оксамит, про який напередодні новорічних і різдвяних свят згадують досить часто. Вечірні вбрання на Новий рік вражають розкішшю і вишуканим стилем. У тренді – складні по крою сукні з асиметричними складками, а також сексапільні, з провокаційними вирізами і розрізами, традиційні маленькі сукенки в дусі «Шанель». Виразний богемний лук можна створити з піджака з важкого оксамиту і легкої шифонової або шовкової сукні.

Надзвичайно стильно й модно буде виглядати бахрома. Якщо довга сукня вам не до вподоби, або не підходить по стилю вечірки, то коротка грайлива – саме те. Наприклад, чудовим приводом продемонструвати довгі ніжки і струнку фігуру стане сукня-бюстьє. Вбрання з відкритими плечима і зоною декольте чудово підкреслить витончену лінію шиї і ключиці; відрізна по талії спідничка створить привабливий X-силует. Порада дівчатам, які вважають, що їхня лінія рук недостатньо підтягнута: до свого вбрання підберіть болеро або жакет у чоловічому стилі. Хорошим рішенням стане і сукня-футляр без бретелів. Продовжуючи розмову про те, що одягнути на святкування нового 2019 року, не можна не відмітити романтичні й жіночні силуети у стилі «new look». Прекрасно виглядатиме вбрання з асиметричними деталями, що органічно римуються з новорічною стилістикою. А спокуслива сукня з одним голим плечем або відкритою спиною однозначно зробить із вас королеву вечірки.

Для сміливих та неординарних красунь ідеальним рішенням буде комбінезон – дизайнери пропонують величезний вибір у різних фасонах та кольорах.

Щодо модних забарвлень новорічних суконь, то, оскільки прийдешній рік минатиме під знаком Жовтої Земляної Свині, логічне переважання природних відтінків – коричневого, зеленого, помаранчевого, жовтого. Трендовий жовтий колір представлений в усьому різноманітті: абрикосовий, канарка, лимонний, банановий, шафрановий, шампань, золотий.

Share.

Leave A Reply