За що можна сказати спасибі українському шоу-бізнесу?

0

З нагоди Міжнародного дня слова “спасибі” “Сьогодні.Lifestyle” вирішили поміркувати про те, за що українці (і не тільки) можуть сказати спасибі українському шоу-бізнесу. 

Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка – культовий персонаж у виконанні Андрія Данилка. Її пісні звучать на весіллях, святах, днях народження і багатьох інших гучних вечірках.

У найяскравішого символу “Євробачення” є пісні на всі випадки життя. Закладаємося, ви недавно теж вмикали “Новорічну”? А на весіллі родичів або друзів ви хіба не співали під караоке: “Даже если вам немного за 30…”?

 

Скандали, інтриги і розслідування

Будь-який шоу-бізнес не був би повноцінним без інтриг і скандалів. Зірки звикли до того, що їхнє особисте життя стає публічним, їхню творчість нерідко критикують у суспільстві (про критику зовнішності ми взагалі мовчимо).

Але коли всі “білі і пухнасті” – так же зовсім нецікаво, правда? Одні з останніх скандалів – розбірки в родині телеведучого Андрія Джеджули та звинувачення Наді Дорофєєвої в тому, що її пісня – плагіат. Зате є що обговорити за чашкою чаю!

Джамала і Руслана

Джамала і Руслана – дві яскраві й талановиті українські співачки, які перемогли на “Євробаченні” і подарували світові дві абсолютно різні, але потужні композиції.

Руслана “підірвала” сцену конкурсу своїми “Дикими танцями” і привезла перемогу в 2004 році, а Джамала підкорила конкурс своєю проникливою композицією “1944” в 2016-му і принесла Україні другу перемогу на “Євробаченні”.

Олег Винник

Хто б ще подбав про українських “вовчиць”, як не Олег Винник? Артист надовго зайняв позицію секс-символа української естради, який розбив явно не одне серце!

 

Share.

Leave A Reply