Залізна леді, або Операція неможлива

0

Жінка, на котру варто озирнутися, яка приковує до себе погляди, з неймовірною енергетикою. Це все Амаль Аламудін – красива, розумна, випускниця Оксфорду, одна з найвідоміших адвокатес світу, спеціаліст із міжнародного права, радник ООН. Вона не так часто відвідує світські заходи, але кожна її поява на людях говорить про те, що зірку можна записати в ряди «ікон стилю».

Популярності жінка зазнала після одруження з найзатятішим холостяком Голівуду, Джорджем Клуні. В той час, коли відомого красеня вже ніхто й не уявляв одруженим, він знайомиться з Амаль, жінкою, котра одразу заполонила його серце й розум.

Перша зустріч була далекою від ідеального побачення – вона відбулася під час обговорення запусків супутників для відстеження терористичних угрупувань в Лівії. Відомо, що Амаль кілька разів відмовлялася від побачення з Джорджем, тим самим проявляючи силу волі та твердість характеру, адже встояти перед харизмою й темпераментом чоловіка було зовсім непросто. Уже з весни 2014 року стосунки пари почали стрімко розвиватися. Та жінка теж виявилася міцним горішком, і навіть на пропозицію стати дружиною самого Клуні цілих двадцять хвилин не вимовляла нічого, окрім слів захоплення, в той час, як красень-актор стояв на колінах! Жартівник вирішив якось пришвидшити відповідь коханої і сказав: «Мені вже 52, і я повинен врешті-решт отримати відповідь, бо інакше піднятися вже не зможу!». І серце Амаль розтануло… А вже 27 серпня відбулося розкішне весілля у Венеції, в палаці Каваллі, і тривало воно 3 дні. Ходять чутки, що сам мер італійського міста оголосив пару чоловіком та дружиною в оточенні зірок кіно та шоу-бізнесу. Подія викликала неабиякий інтерес у фанатів і критиків, адже ніхто не вірив, що ці стосунки матимуть хепі-енд, як мінімум, через різницю у 17 років – йому було 53, їй 36. Розкішне весілля, і тут не посперечаєшся – гостей заселили в готель із номерами по €4000 та підписали договір про нерозголошення інформації. Загальна вартість свята була близько €2.5 млн та визнана одним із найочікуваніших заходів десятиліття. Наречена хотіла, щоб усе виглядало романтично та елегантно, тому багато речей контролювала особисто, особливо сукню. Стильне вбрання від «Oscar de la Renta» вартістю $380 тис. вигладало дуже стильним, було прикрашене бісером і стразами. А вже в лютому 2017 року з’явилася інформація щодо вагітності Амаль – 6 червня зіркове подружжя стало батьками двійні в одному з Лондонських пологових будинків – у них народилися донечка Елла та син Александр.

Та де ж узялася красуня й розумниця Амаль? Народилася вона в Лівії, звідки у 2 роки її батьки, мати-журналістка й батько-турагент відвезли дівчинку до Англії через громадянську війну на батьківщині. Там біженка здобула прекрасну освіту в Оксфорді, а вже пізніше продовжила навчання у Нью-Йоркському університеті за спеціалізацією «Міжнародне право, питання екстрадиції і захист прав людини». Ця жінка – юрист із правом виступати в судах Великобританії вищої юрисдикції, що говорить про її високу кваліфікацію. Відомо, що Амаль володіє англійською, французькою та арабською мовами, а дехто стверджує, що її мозок працює, наче комп’ютер. І всі ці якості чудово поєднуються з неймовірним відчуттям стилю та елегантності. Можна було б сказати, що це – праця високооплачуваних стилістів, котрі обирають для зірки вбрання, та ні – і це в один голос стверджують власники великих брендових магазинів, куди Амаль приїжджала без своїх модних консультантів і завжди без вагань впевнено.

Розумна та якась усюдисуща – її можна зустріти чи не в кожному куточку світу, адже жінка працювала у справі «WikiLeaks», колишнього Генсека ООН Кофі Анана, Джуліана Асанджа та навіть із декотрими кандидатами у президенти України, бо вже від початку своєї юридичної кар’єри одразу бралася за гучні справи. В її оточенні є безліч відомих та публічних людей, одна з них – Меган Маркл, котра запросила подружжя Клуні на власне весілля. Відомо, що Амаль допомагала освоїтися в Лондоні майбутній герцогині Сассекській, і зараз вони дружать сім’ями, навіть живуть неподалік.

Місіс Клуні зачаровує вмінням виглядати спокусливо й жіночно в діловому стилі та показує, як не бути нудною. Ось декілька основ її образу, котрі варто перейняти.

  1. Стриманий макіяж та розпущене волосся – природа нагородила жінку тонкими рисами обличчя, які Амаль намагається лише дещо прикрасити – тінями під колір очей та нюдовою або червоною помадою. Густе волосся, що локонами спадає донизу, робить її образ витонченим та сексуальним, адже недаремно жінку називають «найсексуальнішою адвокатесою».
  2. Класичні костюми зі спідницею зазвичай із шерсті та твіду в стилі Джекі Кенеді, котрі були досить популярні в 60-х. Вона не боїться стати старомодною!
  3. Сукні з укороченими піджаками. Правозахисниця іноді обирає замість костюмів плаття, але робочий дрес-код змушує прикривати плечі та декольте. Для цього ідеально підходить піджак.
  4. Високі підбори і велика сумка. Її красиве та зручне взуття зазвичай нюдового кольору, а сумки – карамельних відтінків, на яких не акцентується увага. Улюблені – класичні «Chanel» та «Dior», «Dolce&Gabbana», «Stella McCartney».
  5. Одягатися як леді – романтична і ділова, жінка, котра обожнює бренди! А ще – квіткові принти та пишні спідниці. А от на червоній доріжці зірка надає перевагу елегантним та класичним образам, якими ми і захоплюємося.J
Share.

Leave A Reply