Женевський автосалон – 2018

0

Щороку на початку березня Женева на декілька днів перетворюється на європейську автостолицю. З великим інтересом сюди з’їжджаються професіонали сфери та  автолюбителі з усіх куточків Європи та світу. Цьогорічна виставка не стала виключенням.

88-й автосалон був готовий дивувати – виробники представили на стендах більш ніж 150 новинок. Кожен прагнув вразити глядачів по-своєму, тому до Швейцарії привезли не лише свої найновіші та найкращі розробки, а й дуже ретельно та з креативом підійшли до виготовлення стендів: гігантські екрани, підвішені автомобілі, «розрізані» автівки, світлові та музичні ефекти – все, щоб зацікавити відвідувача та привернути його увагу.

 

Журнал «LIKE» вже друге відвідав автошоу в Женеві, щоб поділитися з вами найцікавішими трендами інженерної думки та дизайну в автомобільній моді на 2018 рік.

 

  1. Майбутнє вже близько. Ряд автовиробників розробили «машини майбутнього» – концепти, які нагадують засоби пересування з фантастичних фільмів: космічний дизайн, багато неону, великий простір салону за рахунок відсутності звичних моторів, нестандартні двері та технічні новинки.

 

  1. Три найпопулярніші кольори автівок – білий, червоний, синій. Загалом кольорова гама дуже насичена та яскрава, автовиробники пропонують як глянцеве покриття, так і матове.

 

  1. «Енергія сонця». Цьогоріч вже традиційно на виставці представлено багато автомобілів як з гібридними двигунами, так і електрокарів. Виробники працюють над зеленими технологіями, демонструючи свою соціальну відповідальність.

  1. Класика завжди в моді.

Гіганти світової автоіндустрії тішать новинками, в яких читаються впізнавані силуети та перевірені часом лінії. Люксові бренди вражають як розкішшю інтер‘єрів, так і стильним екстер‘єром, ну і, звичайно, кінськими силами під капотом.

  1. Бюджетно і стильно.

Виробники бюджетних автівок знають, чого хочуть їхні покупці. Дешева ціна вже давно не означає, що авто низького класу. Автомобілі в цій лінійці яскраві, стильні, економні, інноваційні.

 

Share.

Leave A Reply