Елегантність, гламур і ретро-максималізм — нова класика в чоловічій моді

0

Поки ми є свідками активного повернення до пошиття костюмів з ідеальною посадкою, об’ємних пальт і краваток, дизайнери також розігрують «шкіряну карту», пропонують сміливі, суцільні принти, монохром, оновлений денім та штучне хутро, що ідеально підходить для зими. Не забуваймо про ключовий колір цього сезону — червоний, використання якого не має обмежень.


А тепер розберемо детально, що носитимуть модники в сезоні осінь-зима 2020/2021.

Класичний костюм
Найбільш очевидний тренд сезону — повернення костюмів на перші позиції сегменту чоловічого одягу. У принципі, будь-який одяг і будь-яка мода — це статус і становище в суспільстві. Тепер стабільність і сила вкотре стають для людей більш важливими поняттями. За часів економічної кризи, пандемії, хвилі терактів і страхів перед воєнними жахіттями — усім не до романтики. Люди хочуть не тільки розради, яку їм приносила вулична, зазвичай дивакувата мода минулих сезонів, але й захисту. А захищає саме костюм.


Колір настрою — червоний
У фестивалі стриманих осінніх відтінків з’явився один дуже яскравий елемент — червоний. Дизайнери доклали величезних зусиль, щоби додати до чоловічого гардероба різні його відтінки. Зробили червоний основою у всіх костюмах — від елегантних Givenchy до спортивних Kiko Kostadinov.


Тотальний принт
Зима 2020 року виглядає сміливо, з безліччю універсальних образів. Серед них — геометричні принти від Prada, хитромудрі акценти від Dior або сюрреалістичні небесні мотиви від Louis Vuitton.


Новий погляд на денім
Попрощайтеся з простими джинсами! Цієї зими вийде денім, який створюватиме абсолютно нові образи — візерунки в стилі бароко від Martine Rose, декоровані блискітки або моделі з гігантськими кишенями від Off-White.


Максимальний оверсайз та штучне хутро
Щоби впоратися із різким падінням температури, пальто оверсайз — найкращий помічник. А ще краще, коли це не пальто, а шуба зі штучного хутра, яка домінувала на подіумах у цьому сезоні й ідеально підходить для екстремальних морозів.


Блиск
Не ховайте в собі тусовщика, який сяє всередині, за допомогою серії виробів із блискучими елементами. Кристали й паєтки — такий денний дискообраз презентує Dior, Alexander McQueen і Balmain.


Кардиган
Цей чудовий ретро-предмет, давно забутий у гардеробі, повертається невимушено, але наполегливо. Одні дизайнери пропонують носити його, як пальто, інші — сміливо доповнювати вже створений образ.


Шкіряна історія
Від безлічі шкіряних штанів до більш абстрактних чорних шкіряних тренчкотів і блейзерів — шкіра в чоловічих колекціях була представлена всюди. Блискучі шкіряні шорти поєднувалися з куртками, шкіряні штани — з ідеальними шкіряними піджаками.


Монохром
Наситити фарбами весь образ, створити ідилію кольору та вдало підкреслити пропорції — цього сезону чоловічий монохром як ніколи популярний.

моно
Зіркові повернення

• Лихоманка 70-х. Уявіть собі сучасного Міка Джаггера з усім його шармом, що йде подіумом. Від брюків-кльошів до шарфа, зав’язаного на шиї через сорочку з яскравим принтом, — силует 70-х прикрашений елементами тогочасної богеми.
• Краватка. Так, це факт, на який варто звернути увагу. Довільна кольорова гама та екстравагантні принти. Виглядати впевнено й переконливо, без тіні сумнівів у вашій професійності, чудових ділових якостях і компетенції допоможе класична, вдало підібрана краватка. Ось ключ до успіху!
• Рукавиці. Шкіряні, в’язані, з різних матеріалів. Ситуація у світі вже навчила всіх нас тримати руки в чистоті, настав час не забувати ще й про тепло. І стильно, і комфортно!

Share.

Leave A Reply