До дня народження Олега Винника: ТОП-5 важливих подій у житті співака за останній рік

0

Вчора, 31 липня одному з найсексуальніших та найзнаменитіших зірок українського шоу-бізнесу Олегу Виннику виповнилося 45 років. В честь ювілею секс-символу України пропонуємо 5 визначних подій у житті співака за останній рік.

  • Олег Винник отримав статуетку від журналу VIVA за перемогу у номінації “Найкращий чоловік року”. На одному зі своїх концертів співак подякував глядачам, що активно голосували за нього. Також виконавець сказав, що присвячує нагороду їм.
  • Артист також отримав нагороди від “Золотої жар-птиці” – одразу дві пам’ятні статуетки. Перемогу зірка отримала в номінаціях “Співак року” та “Народний хіт” за пісню “Як жити без тебе”.
  • Винник подарував свій голос одному з героїв анімаційного фільму “Зачарований принц “. Співак озвучив головного героя-принца, а також записав саундтрек до мультфільму.
  • Кумир мілліонів сердець став одним із викладачів Київського національного університету культури та мистецтв. Тепер більшість абітурієнтів вступатиме до університету задля того, щоб вчитися у відомого артиста.
  • Виконавець став хедлайнером відомого музичного фестивалю “Atlas Weekend”. Олег зумів зібрати біля сцени величезну кількість прихильниць, виконав свої найкращі композиції та створив відчуття справжнього свята. Після концерту фанати ще довго гуляли вулицями та співали пісні Винника.
Share.

Leave A Reply