Директорський стиль

0

 

«Жінці завжди бракує двох речей – кохання та одягу» 

Модна розмова «LIKE» із власницею салону краси «Венера» Надією Хомʼяк

4

‒ Власниця салону є його обличчям і мусить завжди виглядати на всі 100. Як Вам це вдається?

‒ Жінка зобовʼязана бути красивою. Саме вона є втіленням естетики. І найголовніше ‒ це догляд за тілом, обличчям, волоссям, зрештою, за душею. Жінка має перебувати в гармонії з собою та обовʼязково змінюватися. І не лише для оточуючих, а в першу чергу для себе

‒ Як часто змінюєтесь Ви?

‒ Щодня, якщо йдеться про одяг. А от щодо кольору волосся ‒ тут усе залежить від внутрішнього стану. Зараз почуваю себе виключно білявкою.

 

‒ Якщо Ви так часто змінюєте образи, як довго збираєтесь на роботу?

‒ Не довше півгодини. Усе готую заздалегідь, тобто вже звечора знаю, що одягну і якого це буде кольору. Я керуюся порадами відомої  американської письменниці-психолога Луїзи Хей. Згідно з її рекомендаціями, кожна людина залежно від дня має успішну ту чи іншу кольорову гамму. І це справді працює. (Посміхається).

‒ Який стиль Вам близький?

‒ Найкомфортніше я почуваюся в романтичному стилі, однак до вподоби й кежуел. Романтика – це щось святкове, а от кежуел більше для відпочинку з друзями, на природі.

‒ Чи стежите за модними новинками ?

‒ Так, безперечно. Зважаючи на те, що моя робота повʼязана з модою, я часто переглядаю «Фешн-ТВ», відвідую місцеві покази, стежу за цікавими ідеями та напрямками модної індустрії. А потім  все це обговорюємо на роботі, вирішуємо, що можна нового додати до образу наших клієнтів.

5

‒ Які відомі бренди є у Вашому гардеробі, і чи носите одяг від українських дизайнерів?

‒ Я дуже  люблю подорожувати і  обовʼязково один день зі своєї подорожі виділяю на шопінг. Улюблені бреди – «Ескада», «Манго», «Діор», «Луї Вітон». Однак я в жодному випадку, як би мені річ не сподобалася, не купую її відразу. Керуюся думкою: ранок від вечора мудріший.

Якщо ця річ моя, тобто припала до душі, не шкода ніяких коштів. (Сміється). Щодо вітчизняних дизайнерів, мені подобаються наші франківські Ірина Харченко, Манана Богачевська, Вікторія Белейх  і, звичайно, я вже багато років товаришую з Віталієм Цалко.

‒ Тобто Ви полюбляєте й одяг на замовлення?

‒ Так, але шию одяг виключно у Віталія Цалко. Ми дружимо давно, він знає всі мої смаки. Мене влаштовує і спілкування з ним, і якість роботи, і творчий підхід. Я можу сказати: Віталю, я хочу шнуровану сукню. І він вигадає таку модель, в якій я почуватиму себе королевою.

‒ Є улюблена сукня ?

‒ Я живу в приватному будинку, тому можу дозволити собі велику гардеробну. Суконь, звісно, багато, але я вмію з ними прощатися. Я їх роздаю. Тому не накопичую одяг, знову ж таки повторюся: я жінка, яка постійно змінюється.

‒ Що ви полюбляєте з аксесуарів?

‒ Цього сезону модні різні шарфи. Причому носити їх можна по-різному. До прикладу, я вдягаю шарф не лише на шию, але й на голову, також як повʼязку чи навіть на пояс, а ще зараз популярна чалма. Колекція значна ‒ близько 50 різних шарфів.

3

‒ Ви завжди на підборах, причому далеко не дитячих. Яка максимальна висота каблука?

‒ Високі  підбори – це моя слабкість, причому ще з дитинства, коли потай від мами одягала її туфлі. Я не скажу, що це напрочуд зручно, але дуже жіночно і красиво. Пригадую випадок: минулого року розтягнула звʼязки на нозі, треба їхати до лікаря, а все, що я знайшла вдома, це взуття з найнижчим каблуком сім сантиметрів. Лікар каже: ви що? та вам у тапочках ходити треба. Після цього випадку мусила купити дві пари на низькому. А так – усе взуття з 15-сантиметровими каблуками. Я переконана: сукня може бути ситцева, а взуття обовʼязково мусить бути розкішним і на підборах

 

Зізнання для «LIKE»: Щоб жінка була красива, щоб її очі сяяли (а саме це є основною прикрасою), має бути постійна закоханість. Любов до дітей, до роботи, до краю і обовʼязково до чоловіка  творить дива…

 Лариса Фреїшин

 

 

 

Share.

Leave A Reply