Джинси завжди в моді

0

Джинси завжди в моді, а це значить, що вони – справжній must have вашого гардеробу. Як говорив великий кутюр’є Ів Сен Лоран, «Єдине, про що я шкодую у цьому житті – це те, що джинси вигадав не я». Він просто обожнював їх. У джинсах є все – і простота, і сексуальність, скромність і самодостатність. Їх носять підлітки і серйозні бізнесмени, голівудські зірки і політики, адже денім – універсальна тканина.

Вона піддається дизайнерам настільки, наскільки їм вдається з нею потоваришувати. В сучасному світі не залишилось людини, в гардеробі якої відсутні вироби з деніму. Джинсовий одяг завжди практичний і актуальний. Його носять як з кросівками, так і зі взуттям на високих підборах. Здається, з джинсової тканини можна пошити все – від сумки для походу в гори до вечірньої сукні вартістю декілька тисяч доларів. Та все ж, найпопулярнішими речами залишаються брюки, шорти, спідниці, куртки.

Головний аргумент на користь джинсів – вони зручні, й це доведено часом. Білі джинси – абсолютний фаворит 2018 року. Шкода, що цей виріб – не частий гість у гардеробі українок, на відміну, приміром, від француженок, які знають, що це той демократичний елемент гардеробу, завдяки якому можна миттєво освіжити образ. Щоправда, модель білих джинсів-skinny може обрати тільки дуже струнка дівчина, у протилежному разі рекомендовано підбирати джинси-кюлоти або ж джинси-банани, що не надто облягають стегна. Втім, варто пам’ятати: в кожного повинна бути хоча б одна пристойна пара джинсів, яка підходить не тільки фігурі, але й характеру. Однією з основних тенденцій джинсовоі моди є завищена лінія талії. Пам’ятайте, джинси на бедрах більше не носять! Крій та модель можуть бути різноманітними – mom’s jeans, просторі, широкі, кльош, джинси з підворотами або ж дуже облягаючі.

Через свою універсальність, щонайменше одна джинсова спідниця знайдеться в гардеробі кожної модниці. Її можуть носити жінки будь-якого віку та статусу на прогулянку, у кіно, на зустріч із друзями, на вечірку, і все це за будь-якої погоди. І хоча вироби з деніму – представники демократичного стилю, в поєднанні з різними елементами гардеробу джинсова спідниця завжди виглядає модно та жіночно. Жіноча куртка-бомбер – культова річ, що, як і смокінг, у свій час була дуже вдало запозичена з чоловічого гардеробу. А куртка-бомбер з вічного деніму – це той випадок, коли мода пропонує універсальний фасон та силует для створення різноманітних фешн-образів, і тут точно не варто опиратися.

На щастя, дещо призабутий тренд на джинсові плащі знову в моді. Чому? Бо ця річ не просто ефектно формує ваш образ, а є ще й багатофункціональним, практичним та зручним елементом гардеробу, який захищає від дощу, вітру та холоду. Завдяки своїй структурі джинсовий плащ вдало моделює жіночий силует, додаючи стрункості фігурі. Тому стилісти та модельєри рекомендують полюбити джинсові плащі і знайти свою модель. Практичність та зручність, вишуканість та елегантність, простота й самодостатність – ось що робить вироби з деніму справді затребуваними та актуальними. Словом, вони – MUST HAVE!

Share.

Leave A Reply