Даші Астаф’євій – 35: шлях зірки від шибайголови до найсексуальнішої жінки України

0

Популярна українська співачка Даша Астаф’єва сьогодні, 4 серпня, святкує 35-річчя. Про життєвий і творчий шлях розповідає ТСН. Гламур. 

Сьогодні її називають найсексуальнішою та найбажанішою жінкою України, хоча в дитинстві вона вважала себе гидким каченям і страждала від насмішок однолітків.

Їй приписували безліч романів, зокрема з американським мільярдером та засновником журналу Playboy Г’ю Гефнером, в той час як вона багато років шукала кохання та страждала від самотності. Її засуджували за надмірний епатаж та оголеність у кадрі, а вона в цей час приховувала думки про самогубство, йдеться у “Сніданку з 1+1”.

У мене часто були періоди, коли хотілося скласти руки і закінчити це все.
зазначила Даша.

Так, майбутня зірка Даша Астаф’єва народилася в родині машиніста та працівниці теплокомбінату на Дніпропетровщині. Та ще школяркою здобула славу шибайголови. Так вона захищалася від глузувань однолітків, які насміхалися з її надмірної худорлявості та алергійних висипів на обличчі.

Після школи Даша вступила на режисерський факультет училища культури, де захопилася заняттями з вокалу. Тоді ж вона почала штурмувати кастинги талант-шоу, конкурси краси та модельні агентства. Зробила фотосесію в стилі “ню”. Та врешті стала улюбленою зіркою відомого чоловічого журналу Playboy. І навіть здружилася з його американським засновникам Г’ю Гефнером.

Згодом зірці вдалося підкорити і музичну сцену. Вона стала учасницею епатажної групи Nikita, де щоразу провокувала публіку усе більш відвертими образами.

Та за іміджем легковажної бунтівниці ховалася щоденна робота над собою та самотність. Даша Астаф’єва якось зізналася журналістам, що пережила зраду коханого. І довгий час не могла закохатися знову. Аж поки не зустріла молодого бізнесмена Артема Кіма. Вже в перші дні після знайомства пара планувала своє весілля.

Я хотіла дитину з першого дня, як зустріла Артема. Він мене покликав на перше побачення. Я замість того, щоб слухати його, я сиділа і думала: який він буде гарний тато.
зізналася зірка.

Наразі знаменитість активно знімається у кіно та розвиває сольну кар’єру.  Вона кохана та закохана. І часто ділиться в соцмережах знімками, зробленими під час риболовлі, оскільки це найбільше задоволення для сексапільної красуні.

Share.

Leave A Reply