“Гра престолів”: продовженню бути

0

Відомий серіал, який зібрав у телеекранів та моніторів комп’ютерів мільярди людей, вже підходить до завершення. Два роки фанати чекали виходу нового сезону, а до фінальної битви залишилося всього дві серії.

Однак творці серіалу заявляють, що зупинятися на цьому збираються – на прихильників чекають нові проекти всесвіту Game Of Thrones. Продовженню бути – але з іншими героями, в інший час та з подіями, які відбувалися задовго до ворожнечі Старків, Ланністерів та Таргарієнів.

Американський письменник Джордж Мартін заявив, що прямо зараз працює одразу над трьома спін-оффами культового телесеріалу “Гра престолів”. Про це він написав у своєму блозі.

Фантаст зазначив, що над першим серіалом зйомки почнуться вже в цьому році. В картині покажуть події, які відбувалися за тисячу років до Війни П’яти Королів. Акторів на проект уже відібрали і активно готуються до зйомок над черговим шедевром.

Стосовно двох інших спін-оффів карти розкривати не став, але сказав, що над сценаріями уже працюють. Натомість порадив перечитати книгу “Полум’я і вогонь”. Відомо, що в цій книзі розповідається історія Дому Таргарієнів. З цього можна зробити висновок, що принаймні один із серіалів буде пов’язаний з цим.

А ми поки спостерігаємо за подіями, що розгортаються у фінальному сезоні “Гри Престолів” та з нетерпінням чекаємо останньої серії одного з найвідоміших серіалів сучасності.

Share.

Leave A Reply