Готуємось до Нового року: розклад на грудень

0

Новий рік вже не за горами, а ми пропонуємо готуватися до свят разом з нами. Тим паче, що передноворічні справи можуть будь-кого збити з пантелику. Для того, щоб у вас було все організовано та щоб ви могли раціонально розподілити свій час, пропонуємо вам покроковий список справ на кожен день в останній місяць цього року. Одна маленька, але корисна справа в день – і за місяць ви зможете встигнути не тільки якісно підготуватися до новорічного бенкету, але й стати королевою балу.

Влаштовуйтесь зручніше й занотовуйте собі шпаргалку від журналу “Like”.

Зараз ваше головне задання – це прочитати цей список й постаратися слідувати йому на протязі всього грудня, щоб до кінця року ви могли відчути себе феєю-чарівницею, яка до останньої 12 години цього року встигла все і навіть більше.

4 грудня. Завести собі щоденник, в якому будете записувати всі свої плани та дії. Бажано, щоб він був гарним і красиво оформленим. Щоб ви могли його використовувати щоразу в останній місяць року як коротку карту цілей. Це такий собі підсумковий записник, в якому б ви занотовували, що вам потрібно зробити до Різдвяних свят та могли відслідковувати свою активність на протязі цього часу.

5 грудня. Подивитися до свого планеру на цей рік. Чи все виконали, чи всі бажання здійснили? Можемо закластися, що більшу половину ваших цілей на 2018 рік можна було втілити в життя на протязі тижня, або ж в крайньому випадку, за місяць. Тому беремося закривати всі хвости року, що відходить.

6 грудня. Намагаємось вивідати в близьких і рідних, щоб вони хотіли від вас в подарунок на Новий рік, або на день святого Миколая під подушку. Але робимо це акуратно, щоб вони не запідозрили, що ви хочете таємно дізнатися інформацію. Аналізуєте, якого б подарунку хотіли отримати від вас батьки, шукаєте листи ваших дітей до святого Миколая, згадуєте, що ваш коханий хотів так давно, йдете з подругами по магазинах і спостерігаєте, яка річ їм приглянулась найбільше.

7 грудня. Не тільки ви готуєте сюрприз на новорічні свята, але й вам також обирають подарунок. Щоб вас не розчарували і не подарували того, чого вам не потрібно, потрібно залишати підказки. Ненав’язливо натякаєте своєму чоловікові або просто близькій людині, про який подарунок ви мрієте.  Паралельно шукаєте вільного перукаря, щоб ваше волосся на Новий рік було бездоганним.

8 грудня. Тепер час дізнаватися про заходи, які плануються у вашому місті на новорічні свята. В цей день займіться складанням графіку святкових заходів. Розплануйте, в який день у вас будуть різного типу заходи від планування корпоративу і до поїздки до батьків на Різдво.

9 грудня. Час сісти на гуманну дієту. Суть її в тому, щоб зменшити кількість калорій щодня. Наприклад харчуєтесь кожного дня так, щоб виходила одна кількість калорій. Важливо дотримуватись такого режиму до Нового року. Також починаєте з коханим планувати святкування Нового року – час, місце, люди, з якими хочете провести це свято.

10 грудня. Записуєтесь до косметолога. Завдяки його рекомендаціям та правильним процедурам ваша шкіра до 31 грудня стане неначе в немовляти. До косметолога важливо записатись на початку місяця, щоб шкіра мала час відновитись після косметологічних процедур.

11 грудня. Хто сказав, що засмагла шкіра – тільки для літа? Це неправда, шкіра завжди має бути бездоганною та ідеальною. Додайте трішки засмаги своєму тілу, щоб на Новий рік виділятися з-поміж усіх інших. Запишіться в солярій, перший сеанс – не більше п’яти хвилин. Але не перетніть межу, шкіра має бути злегка засмаглою, а не як після відпочинку на морі.

12 грудня. Вирушаємо на пошуки вечірньої сукні на новорічне свято. Чому так  рано? Тому що потім будуть великі черги, на дорогах будуть затори, всі кудись поспішатимуть, і ви можете так і не знайти ту свою омріяну сукню. Тому це питання потрібно вирішити заздалегідь.

13 грудня. Обираємо аксесуари для святкових вечорів. Не забуваємо про взуття. Туфлі – те, на чому варто закцентувати увагу. Обираємо підбори, які виглядатимуть стильно, але водночас будуть зручними.

14 грудня. На всякий випадок збираємо медичну аптечку. Бо ж буде багато святкових днів. Потрібно завжди мати під рукою медичні препарати, які зможуть допомогти в різних ситуаціях. Поки не почалась різдвяна метушня і ще є вибір на вітринах магазинів, пошукайте новорічні іграшки, гірлянди, святкові ліхтарики та все, що може слугувати декором для новорічного свята.

15 грудня. Якраз час складати святкове меню. Зробіть собі список страв, які мають бути на вашому святковому столі. А від вибраного меню буде залежати список продуктів харчування, які слід купити. На таку роботу потрібно виділити окремо час, бо ця справа дуже відповідальна і складна.

16 грудня. Йдемо з візитом до дантиста. Проводимо в порядок свої зубки, щоб з Нового року не тільки почати нове життя, але й сяяти білосніжною посмішкою. І взагалі, приводимо своє здоров’я в порядок.

17 грудня. Пора переглянути свою косметичку. Чи все там є для вечірнього макіяжу? Може чогось не вистачає? Ретельно передивіться, що присутнє, а що відсутнє з вашої косметики. Без ефектного макіяжу стати королевою новорічного вечору не вийде. Якщо хочете професійний макіяж, обов’язково завчасно займіться замовленням майстра візажу.

18 грудня. Пам’ятаєте, що наступного дня свято Миколая? Займіться приготуванням “миколайчиків” для своїх близьких. Це дуже приємна й затишна робота, тому вона буде тільки в задоволення. Присвятіть цей день здійсненню мрій рідних вам людей.

19 грудня. Репетиція Нового року. “Виходимо в світ” всією родиною, плануємо сімейну вечерю або зустріч з друзями. Святого Миколая – дуже особливе свято, діти нетерпляче чекають цього дня на протязі всього року. Що вже й сказати, дорослі теж по-особливому ставляться до цього свята.

20 грудня. Потрібно потурбуватися про свої ручки – присвятіть цей день догляду за ними. Знайдіть хорошого спеціаліста з манікюру та домовтеся на якийсь з останніх днів цього місяця, щоб ваші ручки були ідеальними в новорічну ніч.

21 грудня. За манікюр вирішено, саме час зайнятися педикюром. Робимо педикюр в домашніх умовах без покриття кольоровим лаком. Чистка, зволожуючі засоби та інші засоби догляду – в цей день робимо таку маленьку, але важливу справу. Кольоровий лак вже наносимо в день святкування Нового року – він має бути свіжим та ідеальним!

22 грудня. Посилюємо режим харчуванням. Весь день їмо невеликим порціями в перериві 2-3 години, останній прийом їжі – за дві години до сну. Приводимо свою фігуру до ладу.

23 грудня. Час створювати домашній затишок та новорічну атмосферу. Одягаємо святкову ялинку. Знайдіть, які кольори любить кабан (бо ж 2019 – рік кабана) і в такій гамі прикрашайте свій будинок. Новорічний декор має бути стриманим та зі смаком. Якщо ялинка жива, можна залишити кілька гілочок хвої, заварити їх та використовувати для тонізуючих ванн.

24 грудня. Починаємо курс щоденних оновлюючих масочок для обличчя. Щоб не ризикувати, використовуємо легенькі засоби – колагенові або з екстрактом водоростей.

25 грудня. Складаємо рятувальну косметичку і завжди носимо її з собою. Склад косметички має бути на кшталт такого – маскувальний засіб від акне, мазь від простуди на губах, лейкопластир, пилка для нігтів, вологі та сухі серветки, зволожуючий крем, парфуми, пара прокладок чи тампонів.

26 грудня. Робимо депіляцію всього, чого необхідно. За можливості – зверніться до професіоналів для кращого ефекту. Нагадуємо, в які дні ви записались в салон на зачіску та манікюр.

27 грудня. Вирушаємо за продуктами харчування за тим списком, який ви складали 15 грудня. Шукаємо свій записник на поточний рік. Знаходимо “хвости”, намагаємось їх по можливості “закрити”.

28 грудня. Готуємо та гарно оформляємо сувеніри для колег, однокласників, друзів. Займаємось підготовкою до новорічного корпоративу на роботі. Попереду важкі дні, тому швидше лягаємо спати.

29 грудня. Починаємо приймати комплекс спеціальних вітамінів для підтримки печінки. Намагаємось відмовитись від кави в користь чаю та мінеральної води. Заглядаємо до свого планера, підводимо підсумки 2018-го року.

30 грудня. Починаємо вітати друзів та знайомих з наступаючими святами, придумуємо креативне привітання та розділяємо на категорії – рідні, близькі друзі та знайомі. Ввечері приймаємо розслабляючу ванну, натуральні заспокійливі засоби, відключаємо будильник та спимо якомога довше.

31 грудня. День починаємо з посмішки. Сьогодні останній ранок 2018 року, готуємось відкривати нову сторінку свого життя. Починаємо цей ранок з контрастного душу. До вечора намагаємось не наїдатись. Відводимо час для святкових приготувань. За кілька годин до початку свята робимо ще один контрастний душ, щоб підбадьоритись, робимо макіяж та зачіску (чи вам це роблять, якщо ви замовили майстра). Все! Щасливого Нового року!

Share.

Leave A Reply