«Головне, щоб костюмчик сидів»

0

Ця фраза з фільму давно стала крилатою, її зміст актуальний і досі. Особливо, коли попереду найурочистіші миті життя. Вибір вашого образу довірте «Roy Robson» – це відома у багатьох країнах світу марка чоловічого одягу, яка пропагує сучасний стиль життя. Різноманітні комбінації ділових костюмів та костюмів вихідного дня підкреслюють стиль та індивідуальність чоловіка.

Отож, модні поради від «Roy Robson».

Весняно-літня колекція від «Roy Robson»  пропонує автентичний, звичний стиль одягу із вишуканим поєднанням елегантного світу моди.

Приталені костюми модельної лінії «Slim» користуються все більшою популярністю. Піджак тепер ще більше вкорочений, його довжина 73 см. Ширина штанини – 40 см з низькою посадкою. Разом зі звичайною формою лацкана все більш популярними стають моделі з гострими лацканами.

topnews1-25470-orgКлючову роль для молодіжних костюмів відіграє чорний колір, доповненням до нього можуть бути сучасні сріблясті та графітові відтінки сірого. Незмінна популярність синього. Костюми синього кольору вирізняються в новій колекції особливою свіжістю і часто бувають з геометричним малюнком. Стосовно складу тканини, колекція, в першу чергу, пропонує матеріали з шерсті і поєднання шерсті та бавовни.

Сучасна клітка «тон у тон» займає у колекції досить важливе місце. Трапляються і деякі види смужки. Особливо стильно виглядає костюм з гострими лацканами, контрастно прострочений блискучою тканиною.

Особливої шляхетності моделям надає декоративна ручна строчка, шліци на рукавах з ґудзиками, які дійсно можна застебнути і розстебнути, рогові або перламутрові ґудзики, кравецький стібок на плечових швах, що вказує на надзвичайно високу якість моделі.

Безымянный1У ділових сорочках, як і в костюмах, також переважає приталений силует. Враховуючи тенденції минулих сезонів, «Roy Robson» робить ставку на благородну тканину легкого прасування (non-iron). Малюнок різноманітний: від однотонних тканин до ялинки і різних варіантів смужки. Яскраві кольори є головною ознакою колекції від «Roy Robson». Набувають популярності сорочки, що поєднують діловий та неформальний стилі. Переважають моделі з класичним коміром на кшталт «кент». Вишукані сорочки доповнюються яскравими краватками.

І пам’ятайте: крій костюма повинен бути природним – підкреслювати переваги фігури його власника. Якщо Ви хочете добре виглядати, ніщо не завадить Вам у цьому.

 

Share.

Leave A Reply