Герої дамської сумочки: ТОП необхідних речей

0

Сумка – це невід’ємний аксесуар кожної жінки. Сучасна дівчина має в своєму асортименті їх як мінімум три – для роботи, для прогулянки та вечірніх заходів. Що вже говорити про нечисленні косметички, “торби”, в які можна вмістити всі жіночі таємниці, вишукані клатчі, строгі класичні сумки та сучасні рюкзаки з оригінальним дизайном.  Чоловікам не зрозуміти, навіщо жінкам така велика кількість сумок різних видів, брендів, кольорів та розмірів. Часом жінки і самі не можуть збагнути, навіщо придбали чергову сумочку, але так вже влаштована жіноча природа.

Часто можна почути, що в жіночій сумці можна знайти все. Так і є, дамська сумочка – це суцільна загадка для чоловіків, це сховище таких таємниць жінки, про які можна тільки здогадуватися. І часто в ній знаходяться найнеочікуваніші речі. Про них ми змовчимо, бо ж інтрига – це та якість жінки, яку не відбереш, а от про стандартних героїв жіночої сумочки залюбки розповімо:

●   Мобільний телефон. Це незамінна річ не тільки в жіночій сумці, але й у чоловічій кишені, та дитячому портфелі. Без такого гаджету в сучасному світі не обійтися. Смартфон спроможний замінити людині абсолютно все – робота, відпочинок, спілкування, подорожі, фільми, книги, музика – все життя на одному екрані. Тому цей елемент займає одну з перших позицій в списку героїв жіночої сумочки.

●  Ключі від квартири/авто/офісу. Про цей предмет, напевно, нерозумно писати, але не загадати про нього теж неможливо. І якщо б телефон не був настільки важливий сьогодні для людства, то ключі неодмінно були б на першому місці, але життя розпорядилось так, що ключі від дому і телефон однаково важливі як для жінок, так і для чоловіків. Порядок цих двох елементів можна змінити, але від перестановки доданків сума хіба ж міняється?

●   Гроші. Цей пункт може сміливо посперечатися з двома попередніми за першість. Телефон, ключі та гроші завжди займають лідерські позиції в списку необхідних речей для кожної людини, і жінка не виключення.

●   Дзеркальце. Щоб завжди виглядати охайно та слідкувати за своїм зовнішнім виглядом, справжня леді нізащо не обійдеться без такого “суто жіночого” атрибуту. Це може бути трансформер дзеркало-розчіска чи пудра з дзеркалом, або просто звичайне кишенькове дзеркальце, але щоб тримати свій зовнішній вигляд під контролем, дзеркало – обов’язковий елемент жіночої сумки.

●   Розчіска. Якщо у вас окреме дзеркало, не трансформер, то розчіска стає необхідним предметом для жіночої сумочки. Адже дівоча краса – то розкішна коса, тому для того щоб ваше волосся і справді завжди було охайним та розкішним, міні-розчіска чи гребінець буде доречним вирішенням.

●   Вологі та сухі серветки. Ніколи не знаєш, що з тобою буде сьогодні, і чи вдасться зберегти чистоту свого одягу та взуття на увесь день. Ба більше – туш потекла, а це вже справжня катастрофа чи не для кожної жінки. У такому випадку невелика упаковка вологих чи сухих серветок стане в нагоді.

●   Дезінфектор для рук. За день наша шкіра накопичує в собі величезну кількість мікробів, бруду та пилюки. На щастя, цивілізація дійшла до розроблення так званих санітайзерів чи антисептиків, які надають вашій шкірі чистоти та свіжості. Саме тому такі засоби претендують на звання чергових героїв жіночої сумочки.

●   Зубна нитка та ополіскувач для рота. Якщо вже дійшла мова про здоров’я та гігієну, неможливо не згадати про нитку для зубів та антибактеріальну воду для ротової порожнини. Взагалі стоматологами рекомендується чистити зуби кожного разу після прийому їжі, але оскільки це не завжди здається можливим, то хоча б такі “штуки” – в допомогу.

●   Прокладка або тампон (в залежності, чим користується жінка). Ніколи не знаєш, коли точно настануть “ті дні”, а якщо знаєш – не факт, що вони настануть саме тоді, коли ти думаєш. Тому для страховки краще, щоб в сумці завжди були такі предмети. Ну так, “на всякий пожарний”.

●   Медичні засоби. Завжди з собою слід носити медикаменти першої необхідності – таблетки від болю та нудоти. В життя буває різне, а знову ж таки, перестрахуватись не завадить. Здоров’я – це найважливіший скарб, тому його потрібно берегти та підтримувати.

●   Пластир для ніг. Якщо жінка любителька високих підборів, пластир – необхідна річ у її сумочці, а якщо ні – бажана. В будь-якому випадку, варто запастися таким предметом. Взуття може натерти в найбільш неочікуваний момент.

●   Навушники. Не настільки необхідний, але дуже важливий предмет сьогодення. Слухати музику, вебінар чи онлайн-книгу – на розгляд власниці, але навушники по праву вважаються ще одними героями дамської сумки.

●   Power-bank. Це був би не настільки важливий елемент, якби не страх розрядженого мобільного телефону. Те, що телефон може “сісти” в будь-який момент інколи призводить до справжньої істерики. І мова не тільки про жінок.

●   Гумка для волосся. Ну це вже не така необхідна річ, як припустимо, гребінець, але теж корисна. Інколи буває так, що потрібно зібрати волосся, а гумки поруч немає. Саме в таких випадках і пригодиться такий аксесуар.

●   Жувальна гумка. Сама по собі жувальна гумка, м’ягко кажучи, не дуже корисна, але для важливої ділової зустрічі або за відсутності ополіскувача для ротової порожнини “жуйка” може непогано виручити. Головне не зловживати.

●   Планер. З недавніх пір щоденники, блокноти та планери стали необхідним атрибутом не лише успішних людей, але й кожного, хто хоче досягти якихось висот. В таких записних книжках можна занотовувати нові ідеї, проекти, плани на день, місяць, рік, цілі на життя, планувати ділові зустрічі та події.

●   І наостанок – її величність, косметика. Пудра, рум’янець, олівець для очей, туш, губна помада та інші представники косметички – невід’ємні компоненти в жіночій сумочці. З допомогою цих дрібних та, здавалося б, маленьких предметів можна зробити велику корисну справу – навести красу. А жіноча краса – то страшна сила.

Кожна сучасна леді в своїй сумочці має хоча б якусь косметику, не говорячи вже про цілу косметичку, як це інколи буває. За жіночою логікою, косметичні засоби мали б займати набагато вищі позиції, але за користю всіх названих предметів, приблизно десь на такому місці і має бути косметика.

Насправді, немає більш важливих чи менш важливих речей – кожен із героїв  відіграє свою ключову роль в “сьогодні” жінки. Можна привести ще дуже багато прикладів, що може бути в дамській сумці, але, мабуть, легше сказати, чого там нема. Насправді ж, чого немає в жіночій сумочці, так це порядку.

 

Share.

Leave A Reply