Гардероб на осінь 2017

0

Зміна сезону передусім вимагає оновлення базового гардеробу кількома основними деталями для щоденного образу. Що обов’язково варто включити у гардероб на осінь 2017?

Для вас – основні тренди і must-haves капсульного гардеробу на осінь 2017.

Хід червоними

Восени 2017 у базовому гардеробі жінки обов’язково повинно бути щось червоне – светр, джемпер, блейзер чи лаковані туфлі. Червоний визначає моду сезону,

підкреслюючи елегантність, жіночність і сексуальність жінки. Червоне плаття-пенал у поєднанні із сірим блейзером чи чорним приталеним піджаком стане чудовим рішенням для офісних буднів.

Печворк

Дуже популярні сьогодні фольклорні мотиви, серед яких відомий печворк – одяг та аксесуари, створені із шматків тканини  різних відтінків і текстур. До прикладу, можна придбати подібне пончо чи осіннє пальто, що підійде до будь-якого відтінку чи стилю. Печворк активно використовується і на аксесуарах – на сумках, снудах, палеринах чи навіть на взутті.

Об’ємний кардіган

Універсальна річ у гардеробі на осінь – затишний кардіган з кашеміру чи м’ягкої вовни. Цьогоріч він об’ємний у плечах і трохи довший, ніж раніше. Серед найпопулярніших відтінків – класичний беж і світло-сірий, але і яскравий акцент в осінньому образі не завадить. Наприклад, за допомогою малинового чи лимонного кардігану для контрасту.

Взуття

Безпомилковий варіант – човники із темно-синього чи темно-зеленого оксамиту.

Серед інших об’єктивних фаворитів – ботільони на невисокому каблуці зі складчастою халявою і туфлі із блискітками на плоскій підошві.

 

Пір’я

Найяскравіший штрих прийдешньої осені – різнокольорове пір’я. Оригінальна обробка, що особливо запам’яталася на показі Prada, присутня  як на звичних для неї вечірніх платтях і  аксесуарах, так и на повсякденних предметах гардеробу. Об’ємна брошка із пір’ями – вигідне капіталовкладення цієї осені, яке прикрасить будь-який образ.

 

 

Джерело: elle

 

Share.

Leave A Reply