В Івано-Франківську відбувся гучний концерт гурту “Бумбокс”

0

Вчора,  27 лютого, в Concert Hall Platinum відбувся гучний концерт відомого українського гурту “Бумбокс”. Концерт зібрав близько 1200 прихильників творчості Андрія Хливнюка та його команди. Організатором заходу виступила event-агенція SmartUA. 

До того, о 16:30 соліст гурту провів прес-конференцію, на якій місцевим ЗМІ Андрій презентував свій новий альбом

В 2019 році “Бумбокс” презентували свій новий альбом до якого увійшло 14 композицій. Сім пісень вийшли 12 вересня, а 13 грудня ще три.

Це лірична платівка. Ми маємо певну асоціацію, як команда з такою тематикою і вже 15 років. Меседж такий – життя прекрасне і ми можемо подолати будь-які виклики, – каже соліст гурту Андрій Хливнюк.

В першій частині туру, яка тривала з вересня до грудня 2019 року “Бумбокс” зіграли 16 концертів в 15 містах – у Львові одразу два шоу. Загалом в другій частині туру заплановано 11 концертів.

Ми завжди видаємо 11 пісень, але цього разу їх більше. У мене накопичився матеріал і саме з нього я підбирав композиції у цей альбом, – розповів артист.

Альбом, записаний в Україні, США, та Франції, вийде на касетах, подвійному вінілі та CD версії “фан-пак”, до якої увійде бокс для CD, фото-буклет, що ілюструє запис альбому та стікер-пак.

Окрім музики Хливнюк також розповів про свою позицію стосовно останніх подій в Україні.

Ми проживаємо дуже важкі соціальні часи. Зараз у нас є війна з Росією. На мою думку зараз розпочався тихий реванш сил, які призвели нас до цього, – додав артист.

Share.

Leave A Reply