В новому 19-му номері Like читайте:

0

Чоловік, діти, домашні клопоти, робота… І так щодня, щотижня і щомісяця. Зберегти внутрішню гармонію може лише справжня жінка. А як при цьому бути ще й успішною, точно знає відома артистка і телеведуча Ольга ГОРБАЧОВА. Своїми секретами вона ділилася із учасницями «Клубу успішної леді» та читачами «Likу».

Сила сексуального потягу жінки залежить від багатьої моментів. Однак корінь проблем часто криється в нас самих, у психологічній площині. Чому жінки втрачають інтерес до любовних утіх читайте у матеріалі «Загадки жіночої сексуальності»

Молоді та веселі інтелектуали – вони надають перевагу класичній формі гумору і не забувають про актуальні жарти. І хоча до складу цієї команди входять відомі та імениті актори, її вважають наймолодшою серед інших учасників «Ліги Сміху». «ВІННИЦЬКІ» на сторінках лайку

Щороку на початку березня Женева на декілька днів перетворюється на європейську автостолицю. Сюди з’їжджаються професіонали сфери та автолюбителі з усіх куточків Європи та світу. Журнал «LIKE» вже друге відвідав автошоу в Женеві. Найцікавіші тренди інженерної думки та дизайну в автомобільній моді у свіжому глянці.

Share.

Leave A Reply