В новому номері журналу Like читайте!

0

Справжній український хлопець у вишиванці із «Камеді», дотепний телеведучий та відомий актор. Його гострі жарти цитують, а фраза «Не жінка, багіня!» давно вже стала народним афоризмом. Про те, як потрапив у світ шоу-бізу, який у реальному житті та що потрібно людині для щастя, Сергій Притула розповів в ексклюзивному інтерв’ю для журналу «Like».

Вона переконана: справжня жінка повинна усе в житті робити з натхненням, і вдало поєднувати одразу сім ролей. Своїм особливим рецептом щастя відома артистка і телеведуча Ольга ГОРБАЧОВА поділилася з читачами «Like».

Вона не тільки екс-дружина футболіста Олександра Шовковського, але й власниця фешн-бізнесу. Про історію модного бренду та ексклюзивний одяг класу «Люкс» від дизайнера Ольги Альонової у свіжому глянці.

Молоді, привітні та освічені обличчя на вулицях Івано-Франківська. Ми вже називаємо їх нашими копами. Кожен їх крок жваво обговорює інтернет-спільнота. Не виходить із моди і селфі з усміхненим полісменом. Утім нова поліція – це не лише красиве фото. Це понад дві сотні чоловіків і жінок, які охороняють наш спокій. Тож хто вони, наші нові стражі правопорядку читайте нас сторінках журналу «Like»

Share.

Leave A Reply