Від іскри бажання до вогню пристрасті: 10 технік для розкриття сексуальності

0

Бути сексуальною, легко включатися у любовну гру та поринати у море пристрасті жінкам заважає маса «але». У двадцять – це часто відсутність досвіду і впевненості. Потім стреси на роботі, маленькі діти, побутові проблеми – ці та інші фактори діють як холодний душ, мовляв, от зараз точно не до цього… Іноді батьківські табу, стереотипи, заборони та неправильне тлумачення релігійних догм настільки притлумлюють прояви природнього бажання, що жінки почуваються скутими та не дозволять собі отримувати насолоду від інтимних стосунків, обділяючи себе і своїх коханих.

3Наша сьогоднішня розмова з психотерапевтом Ольгою Барабаш про те, як почуватися у сексі вільно, дозволити собі проявляти сексуальну енергію, щедро дарувати та отримувати радість від інтимної близькості у стосунках.

Сексуальність = самооцінка

Сексуальність – це, перш за все, натуральність, природність та впевненість у собі. Усвідомлення себе жінкою, відчуття комфорту у власному тілі створюють стан «я приваблива, я бажана», що транслюється у світ через зовнішній вигляд, ходу та погляд. Такий настрій легко зчитується чоловіками на підсвідомому рівні. Не варто плутати сексуальність з сексапільністю чи вульгарністю. Екстремальні міні та декольте, викличний макіяж не залишають простору для фантазії та дають інший посил – дешевої доступності.

Очевидно, що чоловіки люблять очима. Хоча про смаки не сперечаються, приваблива жінка завжди виглядає доглянуто й охайно. Вона вміє приховати недоліки і підкреслити переваги.

Любов до власного тіла – один з найважливіших ключів до сексуальності

Якщо у жінки виникають сумніви у своїй привабливості, їй важко бути впевненою та розкутою у ліжку. Роздивляючись себе у дзеркалі, як під мікроскопом, у пошуках зморшок, целюліту та інших вад, жінки обростають численними комплексами, що блокують їх природну енергію. Однак щоб бути бажаною, не треба бути ідеальною. Згадайте, які чоловіки подобаються вам? Вони ідеальні?

Сексуальна жінка завжди вміє кокетувати. Більшість представників сильної статі радо «включаються» у флірт, тому, перебуваючи в компанії симпатичних чоловіків, сміливо спілкуйтеся та жартуйте, насолоджуйтеся їх увагою. Іноді навіть просто так. Без продовження. Аби підняти собі настрій.

Впевнена у собі жінка любить чоловіків, незважаючи на їх слабинки та недоліки. Внутрішнє переконання «усі чоловіки – негідники» робить жінок скутими, холодними сніговими королевами і аж ніяк не притягує у їхнє життя достойних кавалерів. А якщо й притягує, то тільки певний типаж.

2Залишаючись собою, не бійтеся демонструвати чоловікові свій інтерес (звичайно, мова не йде про кожного зустрічного). Власне, вміння відкрито говорити про своє сексуальне бажання, фантазії, отримувати насолоду та здатність її показати роблять жінку чуттєвою і пристрасною. Якщо у вас закрадається сумнів, чи ви сексуальна, відповідь однозначна – так. Для всіх жінок. Чи всі жінки це помічають? Тут не можна дати однозначної відповіді. Тому пропонуємо вам десять технік, які допоможуть розвинути впевненість у собі та розкрити свою сексуальність.

  1. Асоціограма

Складіть список асоціацій зі словами «сексуальність» і «секс». Що для вас означають ці поняття? Якщо спливе багато фраз зі знаком мінус, до прикладу, «це неприємно», «соромно, «не можна», це явна ознака того, що у вас є блоки у цій темі, які треба пропрацювати з фахівцем.

  1. Внутрішній стан «я – спокуслива»

Впродовж певного періоду (дня, тижня) відслідковуйте свій внутрішній стан. Хто ви, на вашу думку? Красива жінка чи «загнаний кінь»? Запитайте себе: якби я була сексуальною, то як би я виглядала? Копіювати поведінку поп-дів з екранів телевізора недоцільно. Просто сповільніть темп, зверніть увагу на свою ходу та осанку, плавність рухів. Коли ви запустите цей стан всередині себе, інші це відчують.

  1. Еротична білизна

4Старий добрий прийом, який чудово працює, тому обов’язково беремо його на замітку. У новій красивій білизні ви почуватимете себе особливою, по-іншому, ніж завжди. Це один з найлегших способів вирватися з рутини та налаштуватися на любовну гру.

Якщо ви настільки сором’язливі, що побоюєтесь у цьому сміливому образі з’явитися коханому на очі, спочатку одягайте відверту білизну вдома, коли ви самі. Приміряйте цю роль на себе. Походіть по хаті, відчуйте себе королевою. Викликайте цей стан якомога частіше.

 

  1. Поінформований означає озброєний

Запитайте прямо свого коханого, коли ви для нього є привабливою та що йому подобається у сексі. Це дозволить звірити ваші годинники – чи тікають вони в унісон, чи ще є додатковий ресурс, який можна підключити. Його відповідь вас може здивувати. Уявлення про те, що є привабливим, у чоловіків і жінок може суттєво відрізнятися. Імовірно, у вашій уяві ви фатальна жінка-вамп, а для нього ближчий образ ніжної феї. Якщо він забув, коли бачив вас у мереживних панчохах, то чому б не тішити його цим частіше? Важливо пам’ятати, що екстрасенсорними здібностями ваша половинка не наділена, тому недомовки нікому не підуть на користь. Втім, якщо ж відверта розмова ну ніяк не складається, залучайте гаджети – написати повідомлення зазвичай легше, ніж розказати про своє бажання. Або ж наповніть бокали шампанським і ввімкніть гарну музику… Проявіть ініціативу і без слів покажіть, чого вам хочеться…

  1. Вихід із зони комфорту

Освіжіть інтимне життя новими яскравими експериментами. Складіть список фантазій, які б ви собі дозволяли, якби не боялися чи не вважали, що це соромно. Обговоріть їх з партнером та починайте втілювати.

  1. Колекція компліментів

Складіть список компліментів, які ви чули від чоловіків. Пригадайте, стосовно чого та коли вам їх казали. Це чудовий спосіб для підвищення самооцінки, який допомагає зосередити увагу на тому, що ви подобаєтеся чоловікам.

  1. Приватний танець

Рекомендую станцювати еротичний танець для коханого, дивлячись йому у вічі. Запишіться на східні танці, стріп-денс, танго – усі види хореографії розвивають жіночу сексуальність, вчать краще відчувати своє тіло, формують гарну поставу. Ваші рухи стануть красивими та плавними, як у кішки.

  1. Ваші ТОП-5

6Складіть список з п’яти жінок, яких особисто ви вважаєте сексуальними. Відомі та не дуже, голлівудські актриси чи колеги по роботі – у ваш рейтинг потраплять лише ті, хто подобається вам. Випишіть по три характерні риси, які, на вашу думку, роблять їх сексуальними. Подумайте, які з них ви б хотіли розвинути у собі. Розмежуйте, що подобається власне вам, а які стереотипи нав’язані ззовні – великі груди, довгі ноги, пухкі губи…

  1. Очі в очі

Манливий погляд і блиск в очах скажуть про вашу зацікавленість більше, ніж будь-які слова. Коли жінка впевнена, що вона красива, то не боїться фліртувати. Пробуйте витримувати прямий контакт очей. Розглядайте різних чоловіків, затримуйте на них погляд на мить довше, ніж звичайно, а тоді відводьте.

  1. Фотосесія в стилі ню

Вас мучить ваша неідеальність? Зробіть еротичну фотосесію. Різні образи, професійний фотограф, макіяж, вдале освітлення та фотошоп зроблять з вас справжню секс-бомбу. До речі, для цього зовсім не обов’язково оголюватися повністю. Знайдіть фотографа, якому довіряєте. Це має бути людина, яка зможе підтримати вас у цьому сміливому задумі та у присутності якої ви почуватиметеся розкуто.

 

Share.

Leave A Reply