Відкриття студії емоційного розвитку «Вільні» та майстер -клас від Маші Єфросиніної

0

У її розповідях – вони пізнавали себе. «Ти у себе одна». В нічному клубі «Panorama Plaza» в рамках відкриття студії емоційного розвитку «Вільні» відбувся майстер -клас від відомої  телеведучої, актриси, мудрої та надзвичайно красивої жінки Маші Єфросініної.

2Це не просто тренінг – це особистий досвід, історія ,яка є дуже чесною та відвертою. Написала її  Маша 2 роки  тому. Тож Івано-Франківськ – це третє місто після Одеси та Кіровограду, де телеведуча зустрілася із жінками ,аби розповісти  їм те, що наболіло.

1«Я думаю, що кожна з вас від цієї зустрічі  чекає щось своє, і це добре.  Адже я приїхала зі своєю історією , а кожна з вас пише свою. Колись я зважилася на цей крок, до того була дуже закритою від жіночої аудиторії. Адже завжди була усамітнена лише з єдиною жінкою – її звали «камера». Однак,  коли  я створила майстер –клас «Ти у себе одна» я зрозуміла, що мені вас дуже не вистачає. Створювала я його , аби розрухати вашу підсвідомість, адже слухаючи  її,  ви будете задавати собі питання і знаходити на них відповіді»

«Я впевнена,що жінки спасуть світ»

Зустріч була побудована в два етапи. Перший – це особистий досвід Маші, другий запитання- відповіді .

Це не лікбез і не догма, підкреслила Єфросініна  – це власний досвід,який навчив її любити себе.

Основні секрети любові до себе,задоволення  від відображення в дзеркалі,  полягає у зовсім простих правилах – здоровій  їжі, міцному тривалому сні та спорті.

3«Якщо жінка навчиться любити себе, вона навчиться любити і тих, хто їй важливий»,- Маша Єфросініна

4Послухати  про те, до яких дієт вдавалася  Єфросініна, як тримає у формі себе зараз, про здорове харчування, стосунки з дітьми ,чоловіком та загалом гармонію в сім»ї  і як її досягти, зібралося чимало франківчанок.

Після півторагодинного майстер –класу  Маша Єфросініна  відповіла на усі запитання від активних жінок.  Виховання дитини, як правильно сваритися з чоловіком  та до яких косметичних процедур вдається відома телеведуча – це і не тільки цікавило учасників зустрічі.

Під час вечора було проведено дегустації , а також огляд і показ модних тенденцій.

Очікуйте фотозвіт події від “Like” вже незабаром!

 

Share.

Leave A Reply