Вибух у Бейруті: як на трагедію відреагували знаменитості

0

У вівторок, 4 серпня, в столиці Лівану стався потужний вибух, внаслідок якого постраждали тисячі людей, більше сотні загинуло. Вибух також призвів до масштабних руйнувань у місті: в житлових будинках ударною хвилею вибило вікна, розбиті вітрини магазинів, зруйновані будівлі.

На трагедію також вже встигли відреагувати знаменитості, які публікують слова підтримки жителям Лівану в соцмережах і закликають людей допомогти потерпілим, пише Сьогодні.Lfestyle.

Американська світська левиця, бізнес-леді та ТВ-зірка Кім Кардаш’ян опублікувала у себе в Instastories повідомлення “Молимося за Бейрут”, а також посилання на сайт, де можна внести пожертви для постраждалих внаслідок вибуху.
Скріншот: instagram.com/kimkardashian

До Кім приєдналася відома британська співачка Дуа Ліпа, яка опублікувала повідомлення гуманітарної організації Червоний Хрест і закликала здати кров, щоб допомогти постраждалим.

Скріншот: instagram.com/dualipa

“Якщо у вас є можливість здати кров, зробіть це, прошу”, – пише Ліпа.

Голлівудська актриса Шерон Стоун також опублікувала на своїй сторінці в Instagram страшну статистику з Бейрута.

Скріншот: instagram.com/sharonstone

“Мої думки, молитви та любов спрямовані жителям Лівану і їхнім родинам”, – написала модель Наомі Кемпбелл і опублікувала фото з Бейрута.

Скріншот: instagram.com/naomi

Слова підтримки також висловив відомий співак і музикант Ленні Кравіц.

Скріншот: twitter.com/LennyKravitz

“Бейрут, мої думки і молитви – з вами”, – написав відомий співак Рікі Мартін.

Скріншот: twitter.com/ricky_martin

Постраждалих від вибуху також підтримала голлівудська актриса Сальма Гаєк.

“Сьогодні два вибухи зруйнували столицю Лівану, що й так страждає. Моє серце розбите і я посилаю підтримку всім тим, хто постраждав у цій трагедії і втратив близьких у Бейруті, який я так люблю”, – написала актриса.

Скріншот: instagram.com/salmahayek
Share.

Leave A Reply