Весна – час для модниць!

0

Весна – час любові та краси. Ви вже скинули свій зимовий та доволі об’ємний одяг і витягли з шафи улюблені легкі яскраві вбрання. А тому стали вільними і невагомими. Утім, цього не достатньо. Адже ваше обличчя, волосся та ручки потребують негайного пробудження і відновлення після зимових холодів.

Намагаючись йти в ногу з модою, ви ретельно вивчаєте актуальні тенденції, але часом випускаєте з уваги деталі. Наприклад, колір волосся. Визначивши, що Вам личить один конкретний відтінок, Ви не можете міняти його з року в рік. Утім навіть один півтон здатний перетворити Ваш колір на модний і стильний.

Natural look, або природність, буде актуальним, як ніколи! Ми закликаємо переглянути свої погляди і назавжди забути про креативне фарбування. Адже ніщо так не підкреслює природну красу, як природні кольори: блонд, світло- і темно-русявий, темний з фіолетовим і синім відтінком, ну, і, звичайно, рудий. Не втрачають актуальності техніки мелірування. Адже саме ця техніка надає фарбованому волоссю натурального вигляду. Більшої ефектності Вашому волоссю, особливо якщо воно світле, подарує фарбування з використанням платинових і неяскравих полуничних кольорів. До речі, і для більш кардинальних технік, наприклад, кольорового омбре, краще використовувати пастельні кольори: ніжний рожевий і блідий бузковий.

Гарно виглядає плавний перехід від холодного блонду біля коріння, до пастельного рожевого на кінчиках. Брюнеткам можна спробувати зробити часткове колорування із застосуванням бордового, чорного або глибокого мідного кольорів. У будь-якому разі не бійтеся робити акцент на волоссі.
Після довгої зими модним дизайнерам так захотілось спекотного літа, що вони свої бажання відразу ж перенесли на своїх моделей. Відомі кутюр’є у тенденціях макіяжу-2016 на модних показах задекларували доволі яскравий рум’янець. З таким макіяжем весною ви виглядатимете так, ніби щойно повернулися з середземноморської відпустки.

У стилістиці модні тенденції в макіяжі-2017 обіцяють вразити Вас незвичайним поєднанням кольорів і форм. Тобто від практично білого до яскраво-червоного, від макіяжу в стилі натюрель до виразних стрілок і модифікованих «смокі айз». Ультрамодним відтінком у макіяжі буде чарівний колір марсала. Назва цього кольору пішла від сорту вина. Тому в тенденціях макіяжу 2017 року, без сумніву, буде акцент на червоний, бордовий і всі їхні відтінки. Проте, зауважимо, що винятком тут є яскраво-червоний колір. Він у макіяжі-2017 абсолютно не в моді. Тому прибережемо улюблені пурпурні відтінки до наступного сезону. Не менш популярним у макіяжі-2017 у поєднанні з відтінком бордо стане темно-сірий (графітовий) колір. І що дуже важливо, у модному макіяжі не рекомендується використовувати ці кольори з перламутром. Лише матова текстура.

Для весни 2017 року існує чимало цікавих новинок і у сфері манікюру.

Цього сезону не варто відрощувати довжелезні нігті і надавати їм химерної форми. На піку моди сьогодні закруглені нігті природної довжини. Такі овальні нігтики виглядають дуже красиво, до того ж вони набагато практичніші за квадратні. Немає сенсу і штучно нарощувати свої кігтики за допомогою акрилу або гелю. Усі ці тенденції давно вийшли з моди. Сьогодні в тренді максимальна натуральність. Природна довжина і форма – на піку популярності. А от покривати недовгі нігті можна гель-лаком, який захищає нігтьову пластину і довше зберігає манікюр. Втім, не менш популярним є традиційний лак для нігтів.

Основна прикраса 2017 – смужки. Так, так. Старий і відомий усім манікюр у смужку перекочував і в новий сезон. Наймодніші смужки на нігтях – це блискучі й тонкі металеві, як горизонтальні, так і вертикальні. Якщо модні візерунки на нігтях не для Вас, то можна забарвити нігті в один з яскравих модних відтінків: жовтий, синій, кораловий.

Класичний френч є улюбленим видом декоративного манікюру серед жінок різного віку. У нинішньому сезоні ми пропонуємо трохи видозмінити популярну техніку і виконати французький манікюр з використанням досить нестандартних кольорів.
Дуже по-весняному виглядає манікюр, у якому нігті на одній руці пофарбовані в різних відтінках однієї колірної гами. А от на іншій руці – у відтінках іншої гами. Сміливо та незвично!

Модних Вам луків!

Share.

Leave A Reply