Ірина Федишин продала квартиру через коронавірус

0

Всесвітня пандемія внесла корективи в життя багатьох людей. Наприклад, українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно перехворіла на коронавірус , продала квартиру. Про це артистка ексклюзивно розповіла програмі “Зірковий шлях” на каналі “Україна”, пише Сьогодні.Lifestyle.

Взимку Ірина разом з чоловіком придбали апартаменти на березі моря в Болгарії, але навесні вже довелося їх продати. Співачка зізналася, що таке рішення прийняли через невизначеність, як довго триватиме карантин.

“Почалися всі ці закриття кордонів і ми хвилювалися, як буде далі. І знову ж діяльність під питанням. Так як гастролі і карантин. І ми вирішили, що краще перечекати”, – розповіла Ірина Федишин.

Співачка продовжує мріяти про життя в великому будинку разом зі своєю сім’єю. Зараз Ірина з чоловіком і синами живе в квартирі , але не виключає, що може придбає будинок в Києві.

“Тому що у нас є тут квартира, але ми проживаємо у Львові. І мені не хочеться переїжджати до столиці. Не хочу. Але хіба чоловік збудує дуже гарний будинок, то я тоді переїду. Це йому підказка”, – уточнила українська співачка.

Share.

Leave A Reply