Євробачення-2021: як зміняться правила конкурсу через пандемію

0

Організатори “Євробачення-2021” розповіли, як всім представникам вдасться взяти участь в конкурсі, навіть якщо не вийде прибути до Роттердама через пандемію коронавірусу. Нові правила були опубліковані на офіційному сайті музичного змагання, повідомляє Сьогодні.Lifestyle.

Всім учасникам організатори пропонують зробити так званий “запис наживо”. Тобто записати свій виступ у себе на батьківщині, при цьому дотримуючись усіх правил – не обробляти голос ніякими ефектами при запису і після нього.

Запис повинен бути унікальним і залишатися неопублікованим до першого півфіналу у травні. Він не повинен містити елементів доповненої або віртуальної реальності, фільтрів, зйомку з дрона, використання хромакея та інших ефектів.

Зазвичай на конкурсі пісні “Євробачення” всі артисти виступають на одній сцені при однакових обставинах, маючи рівні можливості проявити себе. Що стосується “записів в прямому ефірі”, організатори “Євробачення” затвердили додаткові заходи, що гарантують чесність конкурсу.

Як має проходити запис?

Перед записом представники суспільного мовлення кожної країни, що бере участь, зустрінуться з координатором і представлять графік сеансу запису, налаштування студії і план камери.

Глава делегації повинен бути присутнім під час 60-хвилинної сесії запису трьох дозволених дублів, і самостійно або разом з ким-небудь, хто має відповідні повноваження, прийняти остаточне рішення про те, який дубль буде обраний.

Під час запису буде встановлено пряме з’єднання, щоб дозволити виконавчому супервайзеру ESC і представнику незалежного спостерігача за голосуванням стежити за процесом, надавати допомогу і підтримку, а також забезпечувати цілісність запису.

Раніше ми повідомляли, що організатори “Євробачення” не будуть

Share.

Leave A Reply