Щасливі разом: Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс

0

Чарівна білявка з романтичними локонами, милою усмішкою та ідеальним стилем — «пліткарка» Блейк Лайвлі, а також красень-канадець із янгольським обличчям Раян Рейнольдс — одна з наймиліших та гармонічних пар Голлівуду. Дивлячись на них двох, таких щасливих та закоханих, хочеться радіти і вважати, що кар’єра та зірковість жодним чином не заважають сімейному життю, головне — знати секрет…

Роль Сирени ван дер Вудсен принесла юній акторці славу та любов шанувальників, а також назавжди прищепила смак до вишуканих нарядів, котрі вона згодом одягатиме на червону доріжку й викликатиме подив та захоплення в шанувальників.

«Я дуже кохаю свого чоловіка, навіть, коли він жартуючи щось пише, у мене з’являється відчуття метеликів у животі»

Блейк народилася неподалік Лос Анджелеса, де була п’ятою дитиною в сім’ї акторів. І хоч змалечку актриса не проявляла особливих зусиль та бажання здобути таку ж професію, як і батьки, уже в 11 років дебютувала в ролі Зубної феї Тріксі. Дівчинку помітили і вже незабаром зˊявилися інші фільми та доленосний серіал «Пліткарка». А вже на зйомці фільму «Зелений ліхтар» у неї завˊязалися відносини із майбутнім чоловіком, незважаючи на роман із не менш вродливим та темпераментним Леонардо ді Капріо. Раян же був тоді одружений зі Скарлет Йохансон. За різними чутками, Скарлет не хотіла мати дітей і мала жахливі стосунки зі свекрухою. У той час Лайвлі добре засвоїла урок від колишньої дружини актора, оскільки одразу налагодила відносини із мамою коханого та вже через рік після весілля подарувала чоловіку першу донечку.

Після виходу серіалу «Пліткарка» за Лайвлі назавжди закріпився статус «ікони стилю» і вона щоразу доводила це. Крім успішної кар’єри, Блейк Лайвлі чудова мама двох дівчаток та очікує третю дитину, вона хороша господиня, яка вміє та любить смачно готувати. Жінка доглядає за собою та має бездоганний смак, адже її виходи у світ завжди змушують затамувати подих. Спершу акторка віддавала перевагу одягу відомих світових брендів, таких як Gucci, Chanel та інших гігантів моди, однак зараз її уподобання змінилися на користь ексклюзивного одягу від молодих дизайнерів. Блейк чудово виглядає як у вечірній сукні, так і в брючному костюмі, яких, до речі, у неї величезна кількість. Вона сміливо експериментує з кроєм та фактурою, та, мабуть, якби вона натягнула мішок від картоплі, вона б і в ньому виглядала неперевершено. Також варто зауважити, що актриса сама обирає для себе всі наряди й не користується послугами стилістів. Однією з родзинок Лайвлі є любов до яскравих та насичених кольорів — фуксії, електрик, лимонного, а також більш класичних — білого, чорного та пастельного — ці відтінки чудово підкреслюють її ніжний та романтичний характер. Блейк шалена фанатка взуття — у її домі є шафа, повністю заповнена взуттям, а це понад 300 пар!

Улюбленим дизайнером взуття вона вважає Крістіана Лабутена, який назвав пару човників із різнобарвними ремінцями на її честь — «Лайвлі». Покійний Карл Лагерфельд називав її «американською мрією» і створив для неї модель сумки.

Тепер, у свої 30+ вона втретє вагітна, а її вагітний гардероб не менш красивий! Акторка не боїться демонструвати округлий животик та зайві кілограми, і навіть щиро дивується, що суспільство вимагає від жінок одразу після пологів мати струнку фігуру, неначе їх зараз же змусять демонструвати білизну на подіумі.

Одного разу Раян під час вручення премії MTV Movie & TV Awards сказав: «Все, що я роблю, лише для того, щоб змусити її сміятися. Особливо це стосується нашого сексу»

Чоловік такої яскравої жінки, окрім статусу красеня, який зіграв головну роль у фільмі «Дедпул», теж намагається одягатися стильно й зі смаком, не відстаючи від білявки. Вони завжди виходять у світ разом: він одягає хустинку чи краватку під її сукню, а вона підбирає аксесуари до його костюму.

Блейк та Раян одружені з 2012 року. Їхнє подружнє життя закрите мало не за сімома замками, вони старанно приховують і спільних дітей, і свої відносини. Та не зважаючи на таку таємничість, залишаються однією з найяскравіших пар Голлівуду й залюбки діляться секретами щасливого сімейного життя:

1) найперше — дружба. Раян та Блейк звикли всім ділитися один з одним, нічого не приховуючи. Дружина Рейнольдса в інтерв’ю зізналася, що вони насамперед найкращі друзі, які можуть обговорити все — спільні плани на майбутнє і проблеми, які можуть виникнути в будь-яких сімейних парах.

2) робити все разом — незалежно від того, чи це прогулянка, чи входження в нову роль. Раян неодноразово допомагав дружині репетирувати нову роль, зрештою, як і вона йому. Коли знімається чоловік, Блейк його підтримує й бере перерву в роботі, як-от зараз, коли в очікуванні третьої дитини вони переїхали в Бостон, адже саме зараз там проходять зйомки Раяна.

3) смішити один одного. Постійні жарти допомагають парочці справлятися з акторськими буднями та постійною увагою папараці. Їхнє почуття гумору давно відоме: шанувальники з радістю читають у мережах їхні коментарі під постами один одного, а вітання закоханих з днем народження ще довго обговорюють у світі.

Ми ж будемо й надалі радіти і спостерігати за їхніми творчими досягненнями у сфері кіноіндустрії та бажаємо залишатися такими ж дотепними та щасливими разом.

Раян в інтерв’ю для одного з видань сказав, що відчув одразу певні почуття до Блейк, а вона віджартовувалася, що їй знадобилося декілька місяців, щоби зрозуміти справжні почуття до чоловіка.

Share.

Leave A Reply