Чоловік та жінка: чотири присмаки стосунків

0

Стосунки між чоловіком та жінкою – це те, про що можна говорити завжди. І ніхто не знає достеменної відповіді, як правильно будувати стосунки, які вони бувають, як не втратити свою другу половинку. Однак, йдучи по вулиці і спостерігаючи за закоханими парами, можна побачити сам тип поведінки, віднести його до конкретної категорії та зрозуміти, чого не вистачає саме вам. Таким чином умовно стосунки можна поділити на чотири присмаки стосунків.

Кислі стосунки

Кислі стосунки характеризуються токсичними відносинами між чоловіком та жінкою. Ігри в мовчанку, постійні закиди, звинувачення, вічні суперечки, похмурі та невдоволені погляди,  пошук недоліків одне в одному – саме так можна сказати про кислі стосунки. В якийсь період сімейного життя  з кожною парою таке може відбуватися. Але якщо такі викиди супроводжують вас протягом усього життя, тоді це точно кислі стосунки. Вони не можуть розійтися, розлучитися, але і жити мирно, без претензій одне до одного не виходить.

Гострі стосунки

Чи бачив хтось художню кінокартину “Містер та місіс Сміт” з неперевершеними Джолі-Пітт? Так от, згадайте, як герої могли затіяти скандал на рівному місці, а потім з такою ж пристрастю зайнятися коханням… Такі стосунки можна віднести до категорії гострих стосунків. Кожен із партнерів любить гострі відчуття, любить швидкість, ризик, пристрасть – разом ви за будь-який “двіж”. Вам подобається разом готувати, гуляти, переглядати фільми, подорожувати – вам подобається насичене та яскраве життя.

Солоні стосунки

Про представників солоних стосунків можна сказати два слова – спокій і стабільність. У вас все життя йде по плану, все стабільно, побутові речі домінують над романтикою та пристрастю. Робота-дім, дім-робота: в цьому випадку яскраве та насичене життя якраз не для вас. Та що вже говорити – навіть суперечки та сімейні чвари у вас проходять досить-таки спокійно. Можна сказати, по графіку. Важко визнати, але солоні стосунки характеризуються переважно сірим та буденним життям.

Солодкі стосунки

Найцікавіший смак відносин. Партнерів, що представляють саме цей тип стосунків, зазвичай обговорюють, і не тільки бабки біля під’їзду. Ці люди цілуються всюди, де це дозволено, обіймаються, називають одне одного “кицями”, “сонечками” та “зайчиками”. Чоловік та жінка, у яких солодкий смак стосунків, здається, пережили все на шляху до свого кохання – і серенади під вікнами, і “кохаю” крейдою на асфальту, і доріжка з пелюсток троянд. Складається відчуття, що ваше життя – суцільна романтика.

 

 

Стосунки – це складна річ, але варто тільки розставити все по поличкам, і тоді можна зрозуміти, якого присмаку не вистачає саме вашій парі для свого “довго та щасливо”.

Share.

Leave A Reply