Фото як у зірки: корисні лайфхаки для селфі

0

Селфі – доволі популярна штука у наш час. Саме такі фото набирають найбільшої активності в соціальних мережах і саме такі кадри є безпрограшними варіантами розбавити свій профіль. 

Але в гонитві за лайками та коментарями сучасні модниці іноді забувають, що не кожне селфі може бути вдалим. Один невірний рух – і ви станете об’єктом всезагального обговорення та насмішок.

Для того, щоб урізноманітнити свої профілі на просторах інтернету та робити хороші фотографії, важливо знати корисні лайфхаки для вдалого селфі.

Сьогодні “губи качечкою” вже не в тренді. Натомість обертів набирають різноманітні селфі з опущеною головою, де підкреслюється гарне доглянуте волосся, та креативними жестами, які закцентують увагу на собі.

Для кожного фото, не тільки для селфі, важливо звертати увагу на освітлення. Це правило більшість напевно знають, бо топові блогери регулярно нагадують про нього своїм підписникам. Це головний фактор для вдалого фото. Не так важливо, зробили ви мейк чи ні – освітлення зробить ваше фото.

Якщо вже робите селфі в приміщенні, бажано обирати локацію біля вікна. Тоді світло падатиме вам на обличчя і фото буде якісним. Крім цього, денне світло непогано приховує недоліки шкіри, натомість тіні та темні локації додають років.

Знайдіть свою робочу сторону. У кожної людини є свій власний ракурс для фото, в якому світлина вийде вдалою і гарною.  Якщо вам не подобаються фото в лоб, знайдіть найбільш вигідний для вас ракурс і тоді ви знатимете, яка у вас робоча сторона.

Для вдалого кадру з першого разу рекомендується попрацювати з тоном шкіри. На допомогу вам прийде корректор, тональний крем та компактна пудра. Можна виділити губи спеціальним олівцем, а щічки рум’янами.

Пошукайте в Play Market або App Store beauty-додатки, які допоможуть вам стати досконалішою. Головне – не перейти межу. Такі додатки можуть як зробити вам ідеальне фото, так і повністю зіпсувати репутацію. Точно така ж ситуація з обробкою. Якщо у вас немає до цього хисту і не вдається зробити фото натуральними, краще не захоплюйтесь цією справою. Єдиний варіант – повчитися на фотографіях і коли відчуєте, що все виходить, можете постити.

Фон позаду вас. Багато дівчат, роблячи селфі, забувають, що задній фон так само важливий, як і передній план. Ви не зможете акцентувати увагу підписників на собі коханій, якщо позаду вас буде безлад і похмура кімната.

Додаткові аксесуари завжди будуть в тренді. Ваша чудова укладка та ідеальний макіяж наберуть ще більшої активності, якщо розбавити образ

різними деталями. Знову ж таки, головне – не перетнути межу. Привернути

до себе увагу можна також яскравим відтінком губної помади. Фіолетовий, колір вина або навіть чорний – відтінки, які не залишать байдужими нікого.

 

Для ідеального фото завжди одягайте посмішку. Це незамінний та основний аксесуар будь-якої світлини. Щастя сьогодні в моді, тому будьте щасливими і робіть вдалі кадри.

 

 

Share.

Leave A Reply