ТОП-5 як впасти в очах оточення

0

В сучасному і, подекуди, навіть жорстокому світі дуже ретельно потрібно продумувати кожен свій вчинок, кожен свій крок, слова і навіть думки. Сьогодні створити собі хороше ім’я і враження оточення ой як складно, а зіпсувати репутацію можна за мить.

Як саме це зробити? Ось що може допомогти зіпсувати свою репутацію та опуститися в очах оточення

  1. “Погані друзі”. Ви не повірите, але перш за все на нашу репутацію впливає коло нашого спілкування. І навіть якщо у вас немає поганих намірів, якщо ви щось робите на благо суспільства, вам не повірять, якщо біля вас будуть “не ті люди.” Завжди ретельно обирайте собі друзів, бо саме вони формують думку соціуму про вас. “Скажи мені, хто твій друг і я скажу, хто ти.” Знайомо?
  2. Зайва публічність у віртуальному житті. Іноді людина намагається показати себе з кращої сторони, висвітлити своє повноцінне, веселе і насичене життя. Але у всьому є межа. Зайва відвертість з вашими читачами може негативно повпливати на вашу репутацію. Особливо, якщо справа доходить до подробиць особистого життя в постах та інтимних особистих фото.
  3. Плітки на роботі. Чому кажуть, що жінки – це змії? А все тому, що саме представницям прекрасної половини людства властива двуликість і плітки. Такий ярлик вже давно повішений на жінок і твердо осів у суспільстві, а це негативним чином впливає на думку ваших колег про вас. Якщо ви любите обговорювати своїх рідних, друзів, колег та знайомих за їх спиною, будьте готові, що і вони про вас говорять те саме – і навіть гірше. Ніщо так не може опустити жінку в очах оточення, як її довгий і в деякій мірі “отруйний” язик. Думайте, що ви говорите, з ким і про кого.
  4. Обговорення особистого життя. Стороннім людям зовсім необов’язково знати про всі таємниці вашого особистого життя. А жінки якраз і люблять брати саме цю тему для обговорення. Та знову ж таки зайва відвертість в плані особистого життя, а ще гірше виносити сімейні сварки за поріг дому або обговорювати інтимну його сторону – це один з найбільш жалюгідних вчинків не тільки жінки, але й кожного. Особисте життя на те воно й особисте, щоб про нього були в курсі тільки двоє людей.
  5. Зовнішність. Ніщо так не створює враження про людину, як її зовнішній вигляд. І мова не тільки про одяг та природні дані – сюди входить все, починаючи від акуратності та чистоти, і закінчуючи манерами та вихованням. Ваша охайність, акуратність, чистий одяг, гарна укладка, природній макіяж, манери – все це створює першу і загальну картину про вас.

Як бачите, зіпсувати собі характеристику і репутацію дуже легко. І варто визнати, ми часто любимо грішити тим чи тим пунктом, що був вказаний в тексті. Але для того щоб ніколи не опускатися в очах кола своїх знайомств, намагайтесь уникати публічності, пліток та інтриг на рівному місці. Це погано впливає і на результат роботи, і на здоров’я, а здоров’я, як ми знаємо, впливає на нашу красу і зовнішній вигляд. Все в житті взаємопов’язано. Зачепившись за одні граблі, ми одразу натрапляємо на інші. На кожному кроці нас підстерігає підступи та перешкоди. Думайте, що ви робите, щоб потім не було запізно. Створюйте свій образ правильно.

Share.

Leave A Reply