ТОП-5 серій, які має подивитися кожна наречена перед весіллям

0

Всі в передчутті найбільш романтичного свята року – Дня Закоханих. Саме в цей день роблять найприємніші сюрпризи, освідчуються в коханні, пропонують зустрічатися, роблять пропозицію руки та серця…

А, можливо, хтось уже зібрався під вінець і шукає креативні та оригінальні ідеї для втілення на своєму весіллі? Порцією натхнення вам стануть найкращі весільні серії з улюблених телесеріалів.

“Pretty Little Liars”

Остання серія американського телесеріалу “Милі брехунки” завершилась хепіендом та неймовірним гучним головних героїв. Молодята до цього йшли сім сезонів, на протязі яких були обмани, зради, перешкоди, несхвалення батьків, наклепи та небезпека. Але врешті-решт герої змогли все подолати і дочекатися цього світлого дня.

Наречена

Хто бачив серіал, той пам’ятає, скільки всього героям довелося пережити на шляху до щастя. Тому героїня телешоу Арія не дуже морочилась з весільною сукнею. Обрала коротке та зручне плаття, в якому можна і вільно рухатись, і комфортно почуватися, і танцювати до упаду. Колір традиційний – білий. Зачіска – звичайне розпущене волосся. Однак є одна відмінність – протягом всього серіалу Арія була довговолосою брюнеткою. І тільки в фіналі серіалу дівчина змінила зачіску, тому на своєму весілля вона виглядала незвичайно, просто та красиво.

Локація

Вінчання відбулося в місцевій церкві, яку прикрасили живими білими квітами. Виглядало дуже стильно й святково.

 

“The Originals”

В другому сезоні телесеріалу “Древні” пара Хейлі та Джексон одружилися через борг перед родиною. Ще будучи малими дітьми, батьки героїв домовились про сватання, як це було заведено в аргентинських серіалах. Весілля було скоріше обов’язком, аніж бажанням цієї пари. Хоча Джексон був зовсім не проти взяти в дружини собі таку наречену.

Наречена

Стилісти “одягнули” Хейлі в довгу білу сукню аж до самої підлоги. Сукні не відверта, проте дуже навіть гарна. Просто, але зі смаком. Із зачіскою довго не думали – розпустили волосся, зав’язавши його діадемою з живих квітів.

Локація

Вінчання проходило в будинку Майклсонів – “родичів” Хейлі, який неперевершено прикрасили. Довгі сходи, оформлення живими квітами, величезна зала, дух старовини… Зберігши традиційний старовинний вигляд дому, творці серіалу зуміли створити справжню весільну локацію.

“Gossip Girl”

Весілля Блер Уолдорф та принца Луї з телевізійного шоу “Пліткарка” було по-справжньому королівським. По-іншому не могло і бути. Проте без “але” не обійтися – наречена зовсім не кохала свого судженого. Зворушлива сцена розставання Блер зі справжнім коханням свого життя – мабуть, найкраща зі всього телесеріалу. Її просто неможливо пропустити.

Наречена

Довга вишукана біла сукня виглядала на Блер неймовірно. Ще б пак, весілля-то ж самим принцом. Меган Маркл напевно позаздрила б. Плюс до всього мама нареченої – відомий стиліст та не остання людина в світі моди. Тут без вишуканості ніяк не обійтися. Королівський образ довершує корона Блер. Все як у справжньої принцеси. Стосовно зачіски не хвилювались – розпустили хвильки нареченої та й досить.

Локація

Вінчання відбулося за традицією в церкві. Потім свято перенеслось у великий королівський палац, де не обійшлося без весільного торта.

“The Vampire Diaries”

Серіал, про який чула чи не кожна сучасна дівчина. Харизматичні герої брати Сальваторе Стефан та Деймон були закохані в одну й ту ж саму дівчину. Здавалося, їхній боротьбі за серце дівчини не буде кінця. Однак, серія за серією, сезон за сезоном, все налагодилося само собою. І одна з найяскравіших серій серіалу – весілля Стефана та Керолайн.

Наречена

Дивлячись на телевізійних героїв можна сказати, що весільна зачіска та буденна зачіска ніяк не відрізняються. Ті ж самі розпущені локони, схожа укладка, але розкішне волосся нареченої прикрашала діадема ручної роботи. Сукня, звичайно ж, біла та довга.

Локація

Весілля відбувалось у дворі будинку Сальваторе. Навколо все було прикрашено білими квітами й романтичними арками. Церемонію вінчання молодят проводив Деймон – нарешті хлопці змогли порозумітись і стали найближчими людьми, справжніми братами.

“Twilight”

Не зовсім телесеріал, але якщо вже ми заговорили про весільні серії в цій підбірці, то і не могли не згадати про вишукане весілля Белли й Едварда. Цю подію фанати чекали кілька років, не менше самої героїні Ізабелли.

Наречена

Сукня Белли в день весілля була і справді розкішною. Стилісти дуже постаралися над образом героїні і у них справді все вийшло. Біле плаття з довгим шлейфом та ще не менш довга фата дуже довго були об’єктами обговорень світської еліти та прихильників кінокартини. Та і зачіска не така як у всіх попередніх дівчат у нашому ТОПі – волосся гарно й акуратно заклали. Такий собі класичний стиль.

Локація

Весілля відбулося біля будинку Калленів на природі. Локацію дуже гарно облаштували живими рослинами. Навколо гори, ліси і прекрасні краєвиди. Над місцем проведення свята режисери та сценаристи неабияк постаралися.

Подивившись тільки на світлини, уже можна почерпнути для себе кілька весільних ідей. Але якщо і справді подивитися ці відеомоменти, то можна насолодитися найбільш зворушливими весільними сценами голлівудського кінематографу.

 

Share.

Leave A Reply