Твоя оселя: модні тенденції 2019 року

0

Плануючи ремонт у своєму домі, не забувайте про модні тенденції цього року. Адже кожен хоче, щоб вдома було і зручно, і красиво. Для того щоб можна було поєднати комфорт і гарний зовнішній вигляд, занотуйте собі тренди 2019 року.

Кольори. Кольорова гамма і відтінки вашої квартири говорять в першу чергу про ваш смак. У рік Жовтої Земляної Свині актуальним кольором вважається рожевий з усіма його відтінками. Окрім того легко можна віддавати перевагу бірюзовим та зеленим відтінкам. Індіго, Tiru, колір груші – все що дозволяє ваша фантазія. Головне все це вдало поєднати з меблями квартири.

Меблі. Сьогодні геометрія в тренді, саме тому геометричні лінійні форми переважають. Конструкції меблів можуть бути мобільні і модульні, окрім того, мають легко складатися. Не потрібно зайвого декору, всі матеріали рекомендується вдало продумувати та поєднувати. Одним словом – зараз в моді максимальна простота.

Стилі. Якщо ви плануєте ремонт або хочете змінити комбінацію самого дому чи квартири, стилі можуть бути найрізноманітніші. Скандинавський стиль, або ж лофт, еко-стиль чи поп-арт – все, що душа забажає. Головним трендом оформлення квартири останніх років – мінімалізм.

Найголовніше пам’ятати, що перш за все це ваші вподобання. Наскільки б стиль інтер’єру не був модним, не забувайте про свої власні бажання. До чого ті тенденції, якщо ви не почуватиметесь зручно у власній квартирі?

Share.

Leave A Reply