Подруги твоєї дівчини: що приховують, чим небезпечні і як із ними поводитися

0

Це тільки на перший погляд здається, що подруги твоєї дівчини — милі й добрі створіння, які приємно пахнуть. Насправді, вони можуть бути реальною загрозою ваших стосунків. Цього разу «Like» вирішив скласти детальну класифікацію таких подруг і до кожного типу додати інструкцію.

 

«ТУСОВЩИЦЯ»


Незважаючи на пару сотень шанувальників, у неї завжди знайдеться час забігти до вас у перерві між афтепаті на «Промприладі» й перельотом на море. Забігти і вилити вам із дівчиною на голову відро розкішних новин про життя тусовки, у якій ви більше не берете участь, промінявши азарт, ризик і пригоди на «Сонечко, а давай після наступної серії поп’ємо чаю». На десятій хвилині спілкування ви бачите, як за вікном щось пролітає… Так це ж ваша бездарно витрачена молодість!

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА
Тим, що вона постійно запрошує твою дівчину туди, куди самотні чоловіки ходять шукати приємних знайомств. Тим, що дух авантюризму, який поширюється навколо «тусовщиці», ставить під загрозу розміреність і спокій вашого спільного життя. І тим, що її приклад явно показуватиме той сумний факт, що в цьому світі й без тебе можна жити весело й цікаво.

ЯК ІЗ НЕЮ ПОВОДИТИСЯ
Користуватися цим безоплатним енерджайзером і разом ходити туди, куди подруга кличе твою дівчину. Звичайно, за наявності постійних стосунків клуби і веселощі до ранку не будуть постійними, але непогано урізноманітнять ваш вільний час.

«МІС НЕЩАСТЯ»

Колишній чоловік її ображав, теперішній втік, рідна мати погрожує викинути її речі на вулицю. Дорогу перебіг чорний кіт, у неї вкрали гаманець, а завтра на манікюр… Її відносини з чоловіками — суцільна безкінечна катастрофа, її кар’єра нагадує уривки з фільму жахів, а жити їй до квітня нема де. Добре, що у вас вдома розкладне крісло.


ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ ТЕБЕ

Твоя дівчина, як благородна людина, завжди прийде їй на допомогу, а ти щоразу будеш ідеальним інструментом цієї допомоги: доведеться вантажити речі бідолахи, коли її виганяють із квартири, спускати зі сходів мерзотників, які зламали їй життя, і шукати винних у всіх гріхах. Відмовити незручно, та й дівчину шкода. І в тебе тепер щось на кшталт другої дружини, тільки без доступу до тіла.

ЯК ІЗ НЕЮ ПОВОДИТИСЯ
Якщо в тебе є друг, якого не шкода, можна спробувати їх познайомити — а раптом між ними спалахне велике світле почуття й питання переїздів перестане бути твоєю проблемою? Хоча б на якийсь час.

ДРУЖИНА ІДЕАЛЬНОГО

Пахнучи елітними парфумами, вона приходить розповідати, як її дорогий чоловік купив шосту машину, завоював олімпійське золото і повіз її вчора на сніданок у Париж, щоби вона могла помилуватися цією красою. Її коханий досконалий у всьому: красивий, багатий, знаменитий, розумний і спортивний. Його дружина дарує твоїй дівчині всілякі приємні потрібні дрібниці, типу діамантових сережок, завжди платить за їхні посиденьки в ресторані і віддає їй неактуальні в цьому сезоні речі.

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ ТЕБЕ
Коли твоя дівчина спілкується з такою подругою, ти мимоволі відчуваєш, що в тебе на лобі виразно видніється клеймо «Другий сорт». І настрою це тобі не покращує.

ЯК ІЗ НЕЮ ПОВОДИТИСЯ
Тут важливіше розуміти, що робити не треба. Не варто у ваших із дівчиною приватних розмовах вживати ненормативну лексику на адресу того славнозвісного чоловіка. Не треба прибіднятися на зразок «Нам до еліти далеко». Не треба злитися, нервуватися або відкрито заздрити. Але й лестити, набиватися в кращі друзі не варто. Як бачиш, залишається спілкуватися так, ніби тобі, правду кажучи, просто все одно.

ПІДСТУПНА СПОКУСНИЦЯ

Ти щосили вдавав, що не помічаєш усіх цих усмішок, поглядів і занадто ніжних поцілунків при зустрічі. Ця хитра красуня вміло користується всіма своїми принадами. Їй потрібна твоя увага, твоя усмішка й ти весь.

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ ТЕБЕ
Так, є дівчата, орієнтовані на чоловіків і бойфрендів своїх подруг, вони з усіх сил намагаються їх звабити. І сподіватися, що дівчина нічого не дізнається, не можна: вона все дізнається, тому що подруга їй неодмінно розповість — не відразу, трохи згодом. І саме заради цієї розповіді все й робиться.

ЯК ІЗ НЕЮ ПОВОДИТИСЯ
По-перше, не погоджуватися на пропозицію, як би спокусливо це не виглядало. По-друге, прямо й чітко пояснити, чому ти не будеш цього робити. Не усміхайся загадково, не уникай пояснень. Глибоко вдихни й постав її перед фактом: «Вибач, ти дуже красива і все таке, але я люблю свою дівчину й не буду їй зраджувати. Ні, навіть жартома не буду. Навіть трішки».

«СТРАШНЕНЬКА»

Генетика іноді буває немилосердною. Ну що поробиш, не всім же дівчатам бути красунями. Основне те, що всередині, чи не так?

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ ТЕБЕ
Ти впевнено можеш говорити своїй дівчині, що її подруги симпатичні, але в них немає нічого особливого. А ось, якщо ти чесно скажеш, що Оля — рідкісний крокодил, це буде великою, великою помилкою. Адже Олічка така добра, світла й чудова людина, а ти, як і всі чоловіки, — обмежений, сліпий і хтивий, не здатний бачити в жінках щось, крім обличчя і фігури!

ЯК ІЗ НЕЮ ПОВОДИТИСЯ
У розмовах зі своєю дівчиною намагайся не зачіпати тему зовнішності Олі. Але, якщо йтиметься про це, скажи: «У неї гарна усмішка. Й очі дуже красиві».

КРАЩА ПОДРУГА

У садку вони ділилися іграшками, у школі — домашніми завданнями, а зараз у них уперше з’явилося те, чого вони розділити не можуть. Ти.

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ ТЕБЕ
У них спільні погляди, вони розуміють одна одну з пів слова, вони разом росли, у них безліч спільних пригод, і ти ще дуже довго, можливо, навіть ніколи, не станеш таким близьким дівчині, як її краща подруга. Що, загалом, трохи образливо.

ЯК ІЗ НЕЮ ПОВОДИТИСЯ
Не ревнувати, не намагатися зайняти її місце в житті твоєї дівчини, не змагатися. По-перше, у цьому змаганні в тебе є всі шанси програти. Та навіть якщо тобі вдасться перемогти і витіснити подругу з її почесного місця, ця перемога закладе потужну бомбу під фундамент ваших стосунків: твоя дівчина буде почувати себе винною, а тебе сприйматиме агресором. Тому, навіть якщо подруга тобі категорично не подобається, постарайся цього не показувати. Зрештою, тобі з нею дружити необов’язково.

* * *
■ Якщо ти зі своєю дівчиною потрапив на дівочі посиденьки, де ти єдиний чоловік, — мовчи. Тобто усміхайся, пий чай, відповідай на запитання, але сам не проявляй ініціативу, дозволь говорити дівчатам. Вони одноголосно будуть намагатися тебе розважити, зацікавити, показати себе у всій красі. І вечір пройде веселіше, і є шанс дізнатися багато цікавого.
■ Не фліртуй, не заглядай у декольте, не концентруй свій погляд на тому, на чому концентрувати не треба. Жінки бачать і помічають усе, тому ти моментально очолиш «чорний список».
■ Вони будуть із тобою ввічливі і привітні, але не тіш себе ілюзією. Це данина поваги не тобі, а їхній подрузі. Якщо ти тут станеш своїм, з тобою вже будуть розмовляти по-дружньому, без компліментів і захопленого «Ах, який ти розумний!», коли ти розповідаєш про те, скільки буде два плюс два.

Якими би не були подруги твоєї дівчини, тепер ти знаєш, як із ними поводитися і в тебе є всі шанси стати ідеальним чоловіком.

Share.

Leave A Reply