Ольга Горбачова вперше розповіла, як втратила дитину

0

У програмі ЖВЛ (Життя відомих людей) відома українська співачка розповіла про втрату дитини, яка у неї сталася за рік до народження другої доньки. 

“Ми хотіли дитину, проте я вирішила, що робота важлива, і я вирішила зараз назнімати купу кліпів, бо я випаду з робочого ритму і ця дитина пішла”, – поділилася співачка.

Горбачова зізнається, що швидше за все тоді ще вона просто не була внутрішньо готовою до народження дитини. Можливо, через це і обірвалася перша вагітність знаменитості. Однак при другі вагітності жінці довелося змінити свої пріоритети і відкласти кар’єру на друге місце.

Також Горбачова зізналась, що психологічна налаштованість, афірмації та практики – допомогли їй насолодитися вагітністю. Оля без проблем народила сама і дозволила собі декретну відпустку, на відміну від першої вагітності. Тоді їй було 24 роки і в стосунках з Юрієм Нікітіним в співачки була криза в стосунках.

Мені здавалося, що це все, це кінець моєї кар’єри. Сама звістка не була для мене шоком, тому що я десь в підсвідомості вела розмову з Господом: “Господи, давай вже ми якось вирішимо, що ми тут з Юрою робимо починаємо розходитися, чи якщо нам доля бути разом, то давай вже чи дитину чи шо, щось таке” – зізнається зірка.

Share.

Leave A Reply