Міні-Міс та Міні-Містер “Like”: запрошуємо на фінал конкурсу

0

У суботу, 16 листопада, о 16:00 відбудеться грандіозний фінал конкурсу краси Міні Міс та Містер «Like». До церемонії нагородження залишилось зовсім небагато часу, і учасники активно готуються до фіналу.

Цього літа глянцевий журнал “Like” вийшов на усю Західну Україну, тому не дивно, що до нас долучилися учасники з різних куточків нашої держави. З нами співпрацюють модельні агентства та успішні компанії.

Цілий місяць дітки готувалися до конкурсу — займалися хореографією, вчилися “дефілеювати” та позувати перед камерами, проводили цікаві майстер-класи… Частина професійних фотосесій та зйомки промо-роликів вже позаду. Попереду ще інша половина наших зйомок, а також не менш цікаві майстер-класи, уроки акторської майстерності та інші пізнавальні заняття.

Що вийшло з наших підготовок та постійних тренувань ви зможете побачити уже 16 листопада в кіноконцертному залі “Арена Центр”. Вартість квиточка – 100 грн., з понеділка вони поступають у продаж. Придбати квиточки можна буде у нашого комерційного директора Анни Угорчак за телефоном 066 389 93 19.

На вас чекає багато крутих подарунків та приємних сюрпризів, море неймовірних емоцій та позитивних вражень, серед несподіванок — відома зірка всеукраїнського масштабу, яка буде розважати публіку.

Вже зовсім скоро ми оголосимо нашого зіркового гостя. Гарантуємо — ви будете в захваті.

Приходьте 16 листопада в Арена Центр та вболівайте за учасників конкурсу.

Для тих, хто ще бажає взяти участь в конкурсі, телефонуйте за тим же номером 066 389 93 19.

Share.

Leave A Reply