“Мені вже набридло, що ЗМІ перекручують факти” – MARUV прокоментувала черговий скандал

0

Днями в засобах масової інформації активно поширювалися новини про те, що скандальна співачка MARUV отримала престижну нагороду MTV у номінації для «російських виконавців». В мережі цю новину сприйняли дуже неоднозначно, але байдужим не залишився ніхто.

В новинах говорилося про те, Анна Корсун, вона ж MARUV, здобула престижну премію MTV Europe Music Awards. На сайті премії було вказано, що церемонія нагородження відбулася 3 листопада в іспанській Севільї.

Після поширення цієї інформації в масах, на зірку посипалося багато негативних коментарів, на які співачка злісно відреагувала.

“Мені вже набридли ці беззмістовні коментарі та перекручування фактів у ЗМІ”, — прокоментувала ситуацію MARUV в соціальній мережі Instagram.

“Я отримала нагороду на Міжнародній премії MTV EMA в номінації “Найкращий артист за версією MTV Russia”. Навчіться читати і перевіряти факти перед тим,  як поливати брудом. Ця номінація ніяк не прив’язана до країни чи громадянства. Минулого року переможцем став артист з Казахстану Jah Khalib, а цього року я. MTV Russia — це філіал великого глобального телеканалу, і це єдиний філіал MTV на всьому пострадянському просторі, він знаходиться в Росії, тому так і називається”, — пише співачка.

MARUV також зазначила, що на червоній доріжці вона вказала, звідки вона родом, а коли отримувала нагороду, то отримувала її під українським прапором.

“А ви, дорогі мої друзі, вже в черговий раз мене розчарували своїм невіглаством та образами. І досить мене приписувати куди-небудь! Я не тільки громадянин країни, а ще й світовий артист. Тому я буду їздити на премії і з концертами куди захочу, тому що я вільна людина.

Я співаю для всіх, кому подобається моя музика. У всьому світі я представляю тільки себе та свою творчість”, —різко висловилася артистка.

Окремо зірка “подякувала” ТСН та іншим новинним платформам за “недо” факти своєї поїздки на MTV EMA. Також висловила вдячність всім, хто радів за неї та підтримував.

“Наступна в черзі GRAMMY”, — підсумувала пост артистка.

 

Share.

Leave A Reply